Zuzana Lošáková povedie externú a internú komunikáciu v spoločnosti Tesco Stores SR

2.2.2012 11:57:00 | Ľudia
    Bratislava, 2. 2. 2012 – Zuzana Lošáková /32/ nastúpila do spoločnosti Tesco Stores SR na pozíciu manažérky, ktorá bude zodpovedná za externú a internú komunikáciu vrátane sociálnych médií a vzťahov s investormi. Na túto novovytvorenú pozíciu prichádza zo spoločnosti Pivovary Topvar, člena pivovarníckej skupiny SABMiller. Tu Zuzana Lošáková zastávala pozíciu manažérky firemnej komunikácie a tiež hovorkyne. V spoločnosti Tesco bude zodpovedná za zjednotenie firemnej komunikácie so zamestnancami, médiami a ďalšími cieľovými skupinami.

„Zastrešovať komplexne internú a externú komunikáciu pre Tesco, ktoré patrí k piatim najväčším zamestnávateľom na Slovensku, je významná rola, a po tom, ako som sa zoznámila s projektmi, ktoré nás čakajú a s tímom ľudí, s ktorými budem spolupracovať, sa na túto rolu teším ešte viac,“ povedala Zuzana Lošáková, komunikačná manažérka Tesco Stores SR a dodala. „Tesco má v sebe potenciál zaradiť sa raz celosvetovo k najobdivovanejším firmám. Pomáhať budovať jeho dobré meno a stať sa tak súčasťou tohto vývoja bude pre mňa zaujímavé nielen z profesionálneho, ale aj z osobného hľadiska.“

Zuzana Lošáková bude môcť čerpať na novom pracovisku z bohatých skúseností, ktoré získala na predchádzajúcich pracovných miestach. V spoločnosti Pivovary Topvar, a.s., kde pôsobila takmer 5 rokov, zastrešovala postupne viaceré oblasti o. i. koordináciu internej a externej komunikácie, komunikáciu s vládou a štátnymi inštitúciami, zodpovedala za korporátnu identitu, pripravovala a implementovala stratégiu externej komunikácie a média plánov. Predtým od roku 2003 do 2007 pracovala v renomovanej PR agentúre Omnipublic, kde pôsobila ako account manažérka. Tu k jej kľúčovej zodpovednosti patrilo poradenstvo širokého rozsahu pre viaceré medzinárodné spoločnosti ako aj komplexná príprava a manažment komunikačných kampaní, PR projektov, uvádzanie nových produktov, organizovanie tlačových konferencií až po projekty zamerané na sociálnu zodpovednosť firiem.

Zuzana Lošáková sa vo svojom voľne rada venuje športu – hlavne turistike a cestovaniu.

Oľga Hrnčiarová sa stala členkou tímu Zuzany Lošákovej a bude naďalej z pozície manažérky vonkajších vzťahov zodpovedná za komunikáciu s médiami a ako doposiaľ bude zastávať aj post hovorkyne spoločnosti Tesco Stores SR.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 114 obchodov a 16 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 500 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých