Zoberte svoje deti na dobrodružnú cestu po Tescu, hľadajte zapatrošených Šmolkov a vyhrajte šmolkoceny

31.7.2013 14:00:00 | Produkty, Služby, Ceny

Bratislava 31. júl 2013 - Zažite so svojimi deťmi nefalšované šmolkovské dobrodružstvo na vlastnej koži. Vo filme nakoniec všetko dobre dopadlo, no dobrodružstvá šmolkov sa zďaleka neskončili. Šmolkovia sa totiž rozutekali po všetkých obchodoch siete Tesco. Na deťoch teraz zostáva prejsť Dobrodružnou cestou, vylúštiť kvíz, pomôcť tak Tatkovi Šmolkovi svojich  stratených kamarátov opäť nájsť.

Kto povedal, že nakupovanie s deťmi nemôže byť zábava? Predovšetkým, ak priamo v obchodoch je pre najmenších návštevníkov s rodičmi pripravený kopec úloh a zábavy. Dobrodružná cesta a hľadanie zapatrošených šmolkov začína už 31. júla 2013 v predajniach siete Tesco. Počas nej sa malí dobrodruhovia musia prelúskať hádankami, preskákať priepasť, alebo zistiť koľko šmolkojabĺčok sú vysokí.

Nejde len o zábavu. Aby deti úspešne prešli dobrodružnú cestu za Šmolkami musia rozlúštiť i šmolkokvíz. No to sa im nepodarí, ak nenájdu obrázky všetkých zapatrošených hrdinov. Každá postavička im prezradí písmenko. Na konci cesty tak budú mať heslo, vďaka ktorému sa môžu zapojiť do súťaže o bicykle, prilby alebo plyšové postavičky Šmolkov.

Hľadanie zapatrošených Šmolkov sa začína už 31. júla 2013 a teleport do sveta rozprávok sa definitívne zatvorí 17. septembra. Ale ani potom nie je hneď nutné sa so Šmolkami rozlúčiť. Zábava môže pokračovať i doma, navyše dlhé mesiace - vďaka šmolkodominu. To možno získať rovnako v sieti obchodov Tesco. Za každých 10 eur nákupu totiž nakupujúci pri pokladni získa jednu domino kocku so Šmolkami.

Viac zábavy so Šmolkami nájdete aj na www.itesco.sk/smolkovia.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 141 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 30 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 44 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.