Vyčarujte si aj vy kúzelné Vianoce s nákupom online

6.12.2016 15:00:00 | Produkty, Služby, Ceny

Bratislava, 6. decembra 2016 – Služba Tesco Potraviny domov pomáha na Slovensku v čase sviatkov ušetriť nakupujúcim veľa času a úsilia už štyri roky. V minulom roku počas adventných víkendov bolo prostredníctvom Tesco Potraviny domov realizovaných viac ako 2 500 dodávok potravín, od 1. decembra do Silvestra ich bolo takmer 13 tisíc. Tento rok môžu noví zákazníci ušetriť na nákupe až 5 eur len pomocou zľavového kupónu.

Slávnostné prípravy na najkrajšie sviatky v roku nás stoja mnoho úsilia, nákupy potravín a darčekov na Vianoce berú energiu, ktorú môžeme venovať ďalším potrebným veciam. Nakupovanie online pomocou služby Tesco potraviny domov je k dispozícii v 90 lokalitách po celom Slovensku, a to vo väčšine oblastí Bratislavy, Nitry, Košíc, Trnavy, Prešova, Galanty, Šale, Malaciek, Hlohovca a okolia týchto miest, a to sedem dní v týždni. Táto služba je obzvlášť populárna počas vianočných sviatkov. V minulom roku počas decembra naši kolegovia, ktorí rozvážajú objednávky, najazdili 110 000 km po celom Slovensku. Počas adventných víkendov doručili viac ako 2 500 objednávok a len počas 23. a 24. decembra to bolo vyše 700 objednávok. Najviac objednávanými produktmi boli mlieko, potraviny, alkohol a nealkoholické nápoje.

"Táto služba umožňuje našim zákazníkom nakúpiť si ingrediencie potrebné na prípravu slávnostného menu z pohodlia svojho domova bez toho, aby museli nosiť ťažké nákupné tašky do svojich domov a bytov vlastnoručne. Navyše, nemusia robiť nákupy na poslednú chvíľu, pretože online rozhranie umožňuje vybrať si dodacie lehoty až tri týždne vopred a dokonca si čas dodania v prípade potreby upraviť, a to až do 23.00 hodiny dňa predchádzajúceho dodaniu objednávky. Popularita tejto služby sa nevzťahuje len na sviatky, od svojho uvedenia na trh v roku 2012 bolo tímom kolegov zo služby Tesco Potraviny domov doručených celkom viac ako 430 tisíc objednávok tovaru a 15 tisíc zákazníkov si prišlo vyzdvihnúť svoj nákup cez službu Klikni a vyzdvihni", uviedol Ing. Marek Těthal, E-Commerce Manager spoločnosti Tesco Stores SR.

Sortiment spoločnosti Tesco ponúka svojim zákazníkom na výber až 20 000 položiek, a to od prostriedkov na upratovanie, surovín na pečenie vianočného pečiva a prípravu sviatočných pokrmov, ale aj množstva rôznych darčekov, či už zháňate hračky, alebo darčekové sety kozmetiky. Navyše, všetky položky sú v ponuke za rovnaké ceny ako v daný deň v hypermarkete. Svoje objednávky môžu zákazníci realizovať v 5 jednoduchých krokoch. Pre každého nového zákazníka, ktorý sa rozhodne službu Tesco Potraviny domov vyskúšať po prvý raz, má Tesco špeciálny vianočný darček. Ak do konca decembra zákazníci nakúpia za viac ako 23 eur, získajú po zadaní kódu WNI2H zľavu vo výške 5 eur.