Vianočná otváracia doba predajní Tesco: na Štedrý deň nakúpia zákazníci do 11. hodiny

21.12.2017 18:25:00 | Obchody a prevádzka

BRATISLAVA 21. decembra 2017 – Sviatočné otváracie hodiny predajní Tesco budú tento rok prispôsobené novému  zákonu o zákaze sviatočného predaja. Na Štedrý deň budú obchody Tesco otvorené do 11. hodiny, na 1. a 2. sviatok vianočný a na Nový rok zostanú predajne zatvorené. Zákazníci si však môžu všetko potrebné nakúpiť deň pred Vianocami vo vybraných hypermarketoch Tesco do polnoci.

Otváracia doba v skratke:

• ·  23. december 2017 – predajne Tesco budú otvorené štandardne, vybrané hypermarkety do polnoci;
    • ·  24. december 2017 – na Štedrý deň budú predajne otvorené do 11.00 hod. Tesco čerpacie stanice budú zákazníkom k dispozícii do 13.00 hod.
    • ·  25. december a 26. december 2017na prvý a druhý sviatok vianočný budú všetky predajne Tesco zatvorené. Výnimku budú tvoriť čerpacie stanice, ktoré budú otvorené v utorok 26. decembra 2017 od 9.00 hod. do 22.00 hod.
    • ·  27. december 2017 – obchody budú otvorené od 7.00 hod.
    • ·  Od 28. decembra do 30. decembra 2017 budú platiť bežné otváracie doby.
    • ·  Na Silvestra 31. decembra 2017 budú mať Tesco obchody otvorené až do 18.00 hod., vybrané hypermarkety až do 19.00 hod. (Žilina, Čadca, Martin, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Dolný Kubín, Poprad, Kežmarok, Banská Bystrica a Brezno). Čerpacie stanice budú otvorené do 17.00 hod.
    • ·  1. januára 2018 budú predajne aj čerpacie stanice zatvorené.
    • ·  Predajne Tesco privítajú svojich zákazníkov opäť 2. januára 2018 od 7.00 hod. Výnimkou budú OD Košice a Bratislava, ktoré budú zatvorené od 2. januára do 6. januára 2018.
    • ·  Od 3. do 5. januára 2018 budú predajne otvorené štandardne.
    • ·  6. januára 2018 budú predajne zatvorené.
    • ·  Informácie o otváracej dobe zákazníci nájdu na každom obchode zvlášť alebo na webstránke tesco.sk.

Ako bude fungovať služba
    Tesco Online nákupy počas sviatkov:

• ·  Prevádzkové hodiny budú upravené tiež pri službe dovozu potravín domov – Tesco Online nákupy. Dovoz objednávok nebude fungovať od 24. do 26. decembra 2017 a na Nový rok 1. januára 2018.
    • ·  V stredu 27. decembra bude rozvoz od 10.00 do 22.00 hod.
    • ·  Medzi 28. a 30. decembrom 2017 budú rozvozy fungovať v bežnom čase. Na Silvestra bude služba obmedzená do 16. hodiny. Druhý januárový deň aj 6. januára 2018 bude možné službu využiť medzi 10. a 22. hodinou. Ostatné dni už bude dovoz fungovať štandardne.