Vianoce – ideálna chvíľa na darček pre celú rodinu – hitom sú kávovary, televízory aj hry

2.10.2012 15:00:00 | Produkty a služby
    Bratislava 26. septembra 2012 – Hľadáte darček pre partnera či partnerku alebo chcete potešiť všetkých členov domácnosti? Darčeky pre celú rodinu, ale aj doplnky pre spoločný slávnostný vianočný večer – to všetko nájdete pod jednou strechou v ponuke Tesco Stores SR.

Tipy na rodinné darčeky do domácnosti
    Na Vianoce si čoraz častejšie kupujú domácnosti spoločný darček. Milujete dobrú kávu? Potom sú Vianoce tá správna chvíľa na vianočný darček, ktorý poteší všetkých dospelých členov domácnosti. Darujte si kávovar, v ponuke Tesco ich nájdete niekoľko, hitom bude kávovar Dolce Gusto Melody 3, pri ktorom si dokonca si môžete vybrať farbu, ktorá bude ladiť s vašou kuchyňou, klasickú čiernu, ale aj striebornú, kávovohnedú či červenú. Ak máte radi červenú a tá dominuje aj vašej domácnosti, okrem kávovaru si môžete v Tescu vybrať aj ďalšie spotrebiče v červenej farbe – varnú kanvicu, toastovač či dokonca vysávač alebo červený televízor značky Technika. Ak sa rozhodnete Vianoce využiť na kúpu spoločného darčeka, vo vianočnej ponuke Tesco nájdete televízory značky Technika, Samsung či JVC za výhodnú cenu, ale aj DVD prehrávače do domácnosti či prenosné, predovšetkým novinku Philips Blu-ray Disk/DVD prehrávač. V ponuke je televízor Technika s integrovaným DVD prehrávačom a novinkou sú televízory JVC vo veľkosti 29“ a 39“. Osviežujúcim tipom na vianočný darček pre celú rodinu môže byť Sodastream – v sieti Tesco nájdete hneď niekoľko typov výrobníkov či sirupov alebo si rovno môžete vybrať Megapack balenie (výrobník, sirup, fľaše).

Tesco Toaster
    Tesco Kettle
    Dolce Gusto Melody 3
    Philips Blu-ray Disc/DVD player TV Technika
    Prenosný DVD prehrávač Technika

Tipy na zábavné darčeky pre rodinu
    Kamery, počítače, mobily, herné konzoly. Darčeky, ktoré zabavia celú rodinu. V Tescu si spomedzi kamier určite vyberiete – v ponuke budú detské verzie Hallo Kitty či Batman alebo prenosné kamery značky Vivitar v rôznych trendových farbách za výborné ceny. Jedným z najžiadanejších vianočných darčekov pre rodinu určite bude aj novinka – hra Wonderbook vytvorená v spolupráci s J. K. Rowlingovou, autorkou Harryho Pottera. Hra bude v ponuke v balení s konzolou PlayStation a Move ovládačom alebo aj samostatne. Vďaka tejto hre u vás ožije svet kúziel. V knižnici v Bradaviciach môžete študovať a cvičiť triky Harryho Pottera a jeho slávnych spolužiakov.

Kamera zn. Vivitar
    Kamera zn. Vivitar PlayStation a hra Wonderbook

Darček pre partnerku a pre partnera
    Aj tejto rok Tesco predstaví vo vianočnej ponuke kozmetické balíčky šité priamo na mieru vašim potrebám, v balíčkoch nájdete kozmetiku na tvár, na ruky, na vlasy či na nohy s drobnou pozornosťou – v balíčku kozmetiky na nohy to budú napríklad papuče. Exkluzívne v Tesco obchodoch nájdete aj kozmetiku, oblečenie, bižutériu alebo doplnky na sviatočný stôl značky F&F. Naším tipom na darček pre partnerku je kombinácia sušiča a žehličky na vlasy v jednom – Philips SalonDry Control a SalonStraight Essential. Šetrný k vlasom, pomôže vytvoriť účes ako zo salónu. Šesť stupňov nastavenia teploty a rýchlosti a funkcia CoolShot na zafixovanie. Muži milujú technické novinky. V Tescu im vyberiete z ponuky mobilných telefónov a Tesco mobile paušálov, ale aj z ponuky doplnkov na mobilné telefóny. Hitom sú napríklad mobilné nabíjacie jednotky na iPhone, ktoré plnia zároveň funkciu budíka či prehrávača hudby. A nezabudnite, že aj klasické darčeky pre mužov - trebárs holiaci strojček, môžu byť iné a zaujímavé – napríklad ak si vyberiete strojček Remington z limitovanej farebnej edície v darčekovom balení. Ak vaša partnerka či váš partner patria k tým, ktorých potešia na Vianoce knihy, na vianočný trh miera novinky – pre dámy preklad knihy 50 odtieňov sivej od E. L. Jamesa či pripravovaná novinka od Táne Keleovej-Vasilkovej a pre pánov od Dominika Dána.

Mobilná jednotka pre iPhone Holiací strojček Remington
    Philips SalonDry Control SalonStrainght Essential
    50 odtieňov Rexona Citybag
    Darčekové balenie - sluchátka a MP3 prehrávač

Fotografie uvedené v tlačovej správe a mnohé ďalšie nájdete na www.itesco.sk Pre novinárov – Obrazový archív – Vianoce 2012.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 127 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 24 expresov, 60 hypermarketov, z toho 8 Extra, 38 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 700 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.