Vianoce 2014. Tesco prinieslo dievčatám lietajúcu vílu.

30.10.2014 14:50:27 |

„Lietajúca víla je bábikou, ktorá sa nebude vznášať len v detskej fantázii, ale i v detskej izbe. Dokonca svoj let prispôsobí pohybu ruky. Vianočná premiéra lietajúcej bábiky predstavuje jednu z našich najväčších tohtoročných noviniek v oblasti hračiek,“  vyhlásila Zuzana Lošáková, hovorkyňa spoločnosti Tesco Stores SR.

Okrem absolútnej novinky v podobe lietajúcej víly netreba zabúdať ani na nesmrteľnú klasiku bábiky Monsters High. Tieto Vianoce sa edícia predstaví v balení s piatimi figúrkami.  Do tretice, dievčatá ocenia i stavebnicu Lego Friends Záchrana na moste v džungli. Vďaka stavebnici majú deti pripravené všetko potrebné na záchranu medvieďaťa, ktoré uviazlo na nebezpečnom povrazovom moste hlboko v džungli. Na pomoc majú helikoptéru, lano i zdravotnícku súpravu. Pri výbere darčekov pre dievčatá netreba zabúdať ani na plyšového Furbyho – konkrétne hračku Furby BOOM.

Ani chlapci neprídu skrátka. Vďaka stavebnici Lego Polárny ľadolam sa môžu už na Štedrý večer pridať k polárnej expedícii a vďaka lietajúcemu žeriavu pomôcť bádateľovi skúmať ľadovú divočinu, alebo bojovať so zločinom so stavebnicou Lego Superrýchla policajná naháňačka. O slovo sa i tieto Vianoce hlásia i kultoví Transformeri, či obľúbená požiarnická súprava Tesco Hasičská súprava. Pre menších chlapcov je pripravená stavebnica Carousel Drevené mestečko. Malí šoféri si tak môžu postaviť mestečko okolo kruhového objazdu, vybaviť ho semaformi a dopravnými značkami.

Hračky nemusia rozvíjať len fantáziu, ale i talent. Práve budúcich umelcov určite poteší Carousel Detská elektronická gitara s mikrofónom alebo Carousel  Detské piano so stoličkou a s mikrofónom. Rovnako však deti poteší i náučná hračka – Carousel Detský laptop.

„I tento rok však zákazníci Tesca nájdu širokú ponuku darčekov, ktoré motivujú deti byť aktívnejšími, rodinám umožnia tráviť voľný čas spolu a ešte zábavnejšie,“  pokračuje Zuzana Lošáková.  Pre ilustráciu uvádza korčule 3 in 1 Skates Hard Boot v modrom či ružovom prevedení. Korčule majú tri nástavce. Vďaka tomu sú vhodné pre začiatočníkov i pokročilých, vďaka tretiemu nástavcu ich možno zmeniť na korčule určené na ľad. Ak by náhodou počasie športu naprialo, rodičia s deťmi si môžu oddýchnuť pri sledovaní exkluzívnych DVD Transformers 4,  Hurá do praveku, alebo Ako vycvičiť draka 2.

Pre rodičov, ktorí počas Vianoc plánujú doplniť šatník svojich detí, je pripravená značka F&F. Na dievčatá tak čaká napríklad kabelka s rúžovými flitrami, či štýlový kabátik. Naopak pre chlapcov napríklad pyžamká s veselými motívmi.

Nakoniec, no v neposlednom rade, ten najlepší darček si môžu rodičia a deti vybrať spoločne. Preto Tesco 10.11. spúšťa aplikáciu List Ježiškovi na facebook-u. Vďaka aplikácii si môžu vybrať konkrétne hračky a ak ich Tesco vyžrebuje, tak ju spoločne nájdu pod stromčekom.

Tipy pre dievčatá

Lietajúca víla

Bábika, ktorá sa nevznáša len v detskej fantázii, ale i v detskej izbe. Svoj let prispôsobí pohybu ruky.

Bábika Monsters High 5-balenie

V balení piatich Monsters High dievčatá nájdu päť figúrok.

Lego Friends Záchrana na moste v džungli

Všetko potrebné na záchranu medvieďaťa, ktoré uviazlo na nebezpečnom povrazom moste.

Pre aktuálnu cenu v čase vydania nás  kontaktujte na press@itesco.sk

Štýlový kabátik a kabelka s flitrami F&F

Kabelka ružovými flitrami je snom mnohých mladých slečien. Ružový kabátik je kúskom, ktorý jej budú závidieť všetky kamarátky. >

Silverlit vrtuľník

Vďaka lietajúcemu modelu s diaľkovým ovládaním sa každý chlapec okamžite stane pilotom.

Tipy pre chlapcov

Carousel Drevené mestečko

Mestečko so semafórmi a s dopravnými značkami pre autíčka.

Lego polárny ľadolam

Výbava na výpravu do polárnej divočiny. Okrem lietajúceho žeriavu nechýbajú ani kamera, svetlo, radar či vysielačka.

Chlapčenské pyžamo F&F

Pre aktuálnu cenu v čase vydania nás  kontaktujte na press@itesco.sk

Tipy pre tvorivé a športové hračky

Bicykel pre dievčatá Beauty Bunny 12″

Modrý bicykel pre chlapcov Scary Shark 12″

3 in1 Kids Skates Hard Boot Blue/Pink

Korčule s tromi nástavcami vhodné na klasické korčuľovanie in-line pre začiatočníkov i pokročilých či na ľad v modrom a ružovom prevedení.

Carousel Elektrická gitara s mikrofónom

Carousel Detské Piano