V Tesco môžu zákazníci nakúpiť darčeky bez úroku

29.10.2012 16:25:00 | Produkty a služby
    Bratislava 29. október 2012 – Vianoce s Tescom budú tento rok stopercentné. Vďaka Tesco Clubcard kreditnej karte totiž môžu zákazníci pred Vianocami nakúpiť darčeky s nulovým úrokom! Stačí, ak si od 1. novembra 2012 zaobstarajú v predajni Tesco novú Clubcard kreditnú kartu a zaplatia ňou prvý nákup nad 100 eur v predajni Tesco alebo na čerpacej stanici Tesco.

fs vianoce,,Ponuka od Tesco Finančné služby je na trhu ojedinelá a veríme, že pred Vianocami sa bude našim zákazníkom naozaj hodiť. Vianoce sú najkrajšie, ale zároveň finančne najnáročnejšie obdobie roka. S Clubcard kreditnou kartou môžu však zákazníci tento náročný čas pohodlne preklenúť a nakúpiť svojím blízkym vysnívané darčeky,“ povedala Lucie Hadaričová, manažérka Tesco Finančné služby. Počet zákazníkov, ktorí si obľúbili a využívajú Tesco Finančné služby, podľa nej neustále narastá - medziročne až o desiatky percent. Služby využívajú najmä ženy, ktoré sú aj tradičnejšími Tesco zákazníkmi.

V rámci Tesco Finančných služieb môžu zákazníci využiť okrem Clubcard kreditnej karty aj ďalšie služby – splátkový predaj alebo hotovostnú pôžičku. Clubcard kreditná karta je však medzi zákazníkmi najobľúbenejšia.

„Na Slovensku Clubcard kreditnú kartu využívajú desiatky tisíc spokojných zákazníkov. Jej majiteľ totiž získava rôzne výhody navyše. Napríklad pri platbe Clubcard kreditnou kartou za každé minuté euro v Tesco získava zákazník 2 body a pri platbe kartou mimo Tesco získava 1 bod za každé minuté euro. Body sa im následne premenia do Tesco peňažných poukážok v pravidelnom Clubcard vyúčtovaní,“ dodala Lucie Hadaričová. Clubcard kreditná karta je medzinárodná platobná karta MasterCard.

Maximálna možná financovaná čiastka cez Clubcard kreditnú kartu je 320 eur. ,,Priemerne sa táto suma pohybuje okolo 240 eur. Po ďalšom používaní a riadnom platení môžeme zákazníkovi však úverový limit navýšiť podľa jeho individuálnych dispozícií,“ doplnila Lucie Hadaričová. Priemerná výška financovanej sumy sa pri ďalších produktoch Tesco Finančné služby pohybuje pri Hotovostnej pôžičke od 2 800 eur a na Splátkový predaj okolo 240 eur. Na splátky zákazníci nakupujú najmä elektroniku a spotrebiče do domácnosti. Pokiaľ ide o hotovostné pôžičky, tie zákazníci využívajú počas celého roka podľa svojich potrieb. „Na jar zákazníci najčastejšie plánujú stavebné úpravy, rekonštrukciu, zaobstarávajú nové vybavenie do domácnosti, ale tiež si napríklad chcú kúpiť nové auto. V lete väčšinou potrebujú extra financie na zaslúženú dovolenku či záhradné úpravy. Ku koncu roka najčastejšie rozmýšľajú o pôžičkách na zimné športy alebo ako potešiť svojich blízkych drahším vianočným darčekom. Naši zákazníci si tak plnia svoje potreby a priania po celý rok a my sa im to snažíme umožniť,“ uviedla Lucie Hadaričová.

Hlavnými výhodami Finančných služieb v ponuke Tesco je, že zákazníci vybavia všetko jednoducho a rýchlo s poradcom priamo v obchode počas nakupovania. Na splátky môžu nakúpiť tovar už od 100 eur a pri nákupe do 2 500 eur nepotrebujú potvrdenie o príjme. Na vybavenie stačia dva doklady totožnosti.

Novinky finančných služieb v Tesco

• Od 1. novembra môžu klienti nakupovať na Tesco Clubcard kreditnú kartu s nulovým úrokom
    • Kreditné karty môže získať zákazník priamo v obchode a hneď ňou môže zaplatiť za nákup
      Tesco tento rok na Slovensku prefinancovalo cez finančné služby vyše 55 miliónov eur
    • Pri platbe Clubcard kreditnou kartou za každé minuté euro v Tescu získa majiteľ karty 2 body Clubcard a 1 bod pri nákupe mimo Tesco
    • Zákazníkom, ktorí používajú Tesco Clubcard kreditnú kartu vráti Tesco tento rok viac ako 400-tisíc eur prostredníctvom peňažných poukážok, ktoré získajú za body Clubcard v pravidelnom vyúčtovaní.
    • V prípade splátkového predaja pri nákupe tovaru do 2 500 eur nepotrebuje zákazník potvrdenie o príjme a na vybavenie stačia dva doklady totožnosti
    • Na splátky môže zákazník nakúpiť tovar už od 100 eur
    • Pri hotovostnej pôžičke si každý zvolí počet mesačných splátok od 12 do 96
    • Zákazníci všetko jednoducho a rýchlo vybavia s poradcom v stánku Tesco Finančné služby priamo v obchode

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 129 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 24 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 38 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 700 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.