V Bratislave pribudne ďalší expres

29.3.2011 11:31:00 | Korporátna
    Bratislava, 29. marec 2011 – Spoločnosť Tesco Stores SR otvára ďalší obchod. Je ním osvedčený malý formát Tesco Expres. Bude už jedenástym expresom v Bratislave, druhým v mestskej časti Dlhé diely a 98. obchodom na Slovensku. Takmer na vrchu pod lesom na Majerníkovej ulici. Slávnostné otvorenie sa uskutoční o dva dni vo štvrtok 31. marca 2011 o 8.00 hodine ráno.

Aj tento expres bude mať ambíciu poskytovať rýchly servis na nákup tovaru každodennej potreby. Predajná plocha predstavuje 182 m2 a v ponuke bude bezmála 2 000 druhov výrobkov. Sortimentnou dominantou budú kvalitné potraviny, hlavne čerstvé potraviny s viacnásobným denným zásobovaním, predovšetkým ovocie a zelenina, ktorých bude vyše 80 druhov, ale aj 160 druhov pekárenských výrobkov z rôznych firiem, vrátane lokálnych pekárov i produkcie malej pekárne priamo v obchode. Tesco v tomto exprese vytvorilo 15 nových pracovných príležitostí. Obchod bude otvorený denne od 6-tej do 22-hej hodiny a to sedem dní v týždni.

„Široko ďaleko nie je tu žiaden obchod, a tak obyvatelia Dlhých dielov sa už teraz tešia na našu ponuku a služby. Som presvedčený, že náš expres bude veľkým oživením a obyvatelia sídliska tu nájdu všetko pod jednou strechou - okrem čerstvých, trvanlivých i mrazené, ako aj nápoje, víno, kozmetiku, drogériu, noviny a časopisy, kvety. Máme zaškolený personál, sme pripravení poskytovať nielen prvotriedny servis, ale stať sa aj súčasťou komunitného prostredia, kde budeme pôsobiť,“ vyhlásil pri príležitosti otvorenia expresu na Majerníkovej ulici Roman Zimmermann, manažér obchodu.

Ráno v deň otvorenia bude na Majerníkovej ulici živo – ešte pred slávnostným prestrihnutím pásky, po príhovore manažéra obchodu, bude odovzdaný symbolický šek v hodnote 400 euro neziskovej organizácii pre Zdravie našich detí, s ktorou sa nadviaže dlhodobé partnerstvo a nezabudne sa ani na tradíciu spoločnosti Tesco – odovzdať pri príležitosti otvorenia obchodu 100 reflexných viest škole pôsobiacej v blízkosti obchodu – tentoraz Základnej škole A. Dubčeka. Bude to začiatok dlhodobého intenzívneho záujmu aj tohto Tesco obchodu o komunity v jeho okolí. Ráno, v čase otváranie obchodu, bude vyhrávať reprodukovaná hudba spojená s moderovaným slovom.

Fakty o Tesco Exprese na Majerníkovej ulici v Bratislave:

• Expres je 11-tym obchodom v Bratislave
    • Otvorený bude 29. marca 2011 o 8.00 hodine
    • Predajná plocha je 182 m2
    • Cieľom expresu je poskytovať rýchly servis na každodenný nákup
    • Dostať tu hlavne čerstvé a trvanlivé potraviny
    • V ponuke je do 2 000 druhov výrobkov, z toho 160 druhov pekárenských výrobkov
    • K dispozícii sú 4 pokladne
    • Čas predaja je od 6-tej do 22-hej hodiny
    • Prácu tu našlo 15 ľudí
    • V Bratislave je 17 Tesco obchodov – 11 expresov – Komárnická, Vienna Gate, Blagoevova, Košická, Bieloruská, Kresánkova, Stromová, Martinčekova, Slimák, Svoradova, Majerníkova, 2 Tesco Extra - Petržalka a Lamač, 3 hypermarkety – veľký hypermarket Tesco Zlaté Piesky, hypermarket menšieho formátu Podunajské Biskupice a hypermarket Devínska Nová Ves - novinka 2 000 m2 predajnej plochy a 1 OD My na Kamennom námestí
    • V Bratislave sú formáty obchodov – OD, HM, HM s 2 000 m2 predajnej plochy, HM Extra, Expres /zatiaľ tu nie je supermarket, teda obchod s 1 000 m2 predajnej plochy/
    • Tesco chce byť dobrým susedom – dlhodobým partnerom sa stalo pre tento expres občianske združenie Pre zdravie našich detí, ktoré podporuje pohyb a športovanie detí a mladých ľudí a na svoju ďalšiu činnosť dostane v deň otvorenia obchodu symbolický šek v hodnote 400 euro
    • Tesco Expres na Majerníkovej ulici je 98. Tesco obchodom na Slovensku

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 98 obchodov /vrátane expresu na Majerníkovej/ - 5 obchodných domov, 11 Expresov, 54 hypermarketov, z toho 3 Extra, 28 supermarketov a 16 čerpacích staníc. So svojimi vyše 8 400 zamestnancami patrí spoločnosť k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi to najlepšie a stať sa obchodom pre všetkých.