Tretie zvolenské Tesco bude v novom Europa Shopping Center

1.6.2012 13:50:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 1. jún 2012 - Dnes o šestnástej hodine otvorí spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. svoju 122. obchodnú jednotku na Slovensku. Bude ňou supermarket situovaný v Europa Shopping Center I. vo Zvolene. Tento druhý supermarket v meste bude pre zákazníkov otvorený sedem dní v týždni od 7:00 do 22:00 hod. Pre obyvateľov Zvolena a blízkeho okolia táto prevádzka Tesco priamo vytvorila 24 nových pracovných miest.

Predajňa ponúkne Zvolenčanom a všetkým návštevníkom obchodného centra rýchly servis pre ich každodenné nákupy. Na predajnej ploche 600 m2 im bude poskytovať široký sortiment až 4 500 položiek tovaru. Okrem čerstvých potravín s dôrazom na zeleninu a ovocie budú v ponuke aj mliečne výrobky, pečivo, balené mäsové výrobky, nápoje alebo mrazené výrobky. Mäso a lahôdky budú v ponuke od osvedčeného partnera Nováka. Potraviny dopĺňa široký výber nepotravinového tovaru: kozmetika a drogéria, detské knihy, elektro doplnky alebo z textilu bielizeň a ošatenie pre batoľatá. Zákazníci nájdu v predajni tiež dennú tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov vrátane ponuky od dvoch slovenských výrobcov z regiónu: Slatinská pekáreň, s.r.o. a Mravec a synovia, s.r.o. Obidve firmy majú dlhoročnú rodinnú tradíciu a ich pekárenské majstrovstvo určite mnohí v regióne Podpoľania poznajú podľa skvelej chuti a kvality ich výrobkov.

„Supermarket v Európe bude našou treťou prevádzkou vo Zvolene a pre nás je to veľký záväzok pokračovať v budovaní dobrého mena, ktoré sme si tu medzi zákazníkmi získali. S mojím tímom takisto urobíme všetko preto, aby k nám radi chodili nakupovať. Verím, že šírka sortimentu, ceny a kvalitné výrobky kupujúcich uspokoja. Aj u nás sa zákazníci môžu tešiť na rýchly servis, ktorý im zabezpečia aj tri samoobslužné pokladne,“ hovorí pri príležitosti otvorenia manažérka predajne Petra Čiaková a dopĺňa: „všetkých u nás srdečne vítam.“

Slávnostnému prestrihnutiu pásky bude už tradične predchádzať odovzdanie niekoľkých darov organizáciám z priameho susedstva supermarketu. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane občianske združenie go-ok. Získané prostriedky použije na rozvoj aplikácie pre monitoring bezbariérovosti. Reflexné vesty zase pomôžu zvýšiť bezpečnosť detí z Materskej školy na Tehelnej ulici.

Supermarket Tesco OC Zvolen Európa – základné fakty

• 36. supermarket a celkovo 122. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 1. 6. 2012 o 16:00 hod.
    • predajná plocha supermarketu – 600 m2
    • rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • 4 500 druhov výrobkov v ponuke
    • tri pásové a tri samoobslužné pokladne
    • čas predaja od 7:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 24 nových pracovných miest

Fotografie z otvorenia nového Tesco Supermarketu

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 122 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 23 expresov, 58 hypermarketov, z toho 7 Extra, 36 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 500 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.