Tretie popradské Tesco pribudne v novom OC Forum

23.10.2015 10:40:00 | Obchody a prevádzka

Svoj prvý supermarket otvorilo Tesco v roku 2006. Za necelých desať rokov zákazníkov po celom Slovensku už obsluhujú desiatky supermarketov. Medzi zákazníkmi ide o obľúbený typ predajní. Prináša im presne to, čo potrebujú pre každodenné nákupy. Vždy čerstvé potraviny s dôrazom na ovocie a zeleninu, kvalitné služby a majú výbornú dostupnosť. V ponuke predajní sú samozrejmosťou mliečne výrobky, pečivo, nápoje, mrazené výrobky, či balené mäsové výrobky. Okrem toho zákazníci nájdu aj kozmetiku, drogériu a doplnkový tovar pre domácnosť. „Srdečne pozývam Popradčanov a všetkých na nákup do našej modernej predajne. V meste nie sme žiadnym nováčikom, a tak aj pre môj tím je to silný záväzok poskytovať zákazníkom prvotriedne služby. Naši zákazníci sú pre nás motivácia, ktorá nás posúva vpred. Verím, že sa staneme obľúbenou predajňou pre miestnych obyvateľov. So svojimi kolegami pre to určite spravíme všetko,“ uviedol pri príležitosti otvorenia manažér predajne Jaroslav Bjalončík.

Spoločnosť Tesco tradične podporuje dobré veci vo svojom okolí. Aj v prípade otvorenia tejto predajne odovzdá niekoľko darov miestnym organizáciám a jednotlivcom výnimočným vo svojej komunite. Z rúk manažéra predajne poputuje finančný dar v podobe symbolického šeku Spojenej škole Dominika Tatarku v Poprade. „Sme radi, že Tesco podporuje dobré veci a myslí na svoje okolie, dar nás veľmi potešil. Finančné prostriedky použijeme na nákup rehabilitačných prístrojov pre žiakov do rehabilitačnej miestnosti školy“, povedal Dušan Nebus, riaditeľ Spojenej školy. Vecným darom bude obdarovaná aj Materská škola na Francisciho ulici, ktorej Tesco daruje detské reflexné vesty.

Supermarket Tesco Poprad OC Forum – základné fakty:

§  predajná plocha supermarketu – 800 m2

§  rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby

§  čerstvé aj trvanlivé potraviny

§  6 700 druhov výrobkov v ponuke

§  tri pásové a štyri samoobslužné pokladne

§  čas predaja od 6.00 do 21.00 hod, sedem dní v týždni

§  20 nových pracovných miest

Tesco pôsobí na Slovensku už 18 rokov. Za ten čas sa stalo synonymom moderného maloobchodu, priekopníkom multikanálového predaja a dlhodobým partnerom slovenských dodávateľov. V súčasnosti Tesco prevádzkuje 159  obchodov najrôznejších formátov, 18 čerpacích staníc, ale aj služby Tesco Potraviny domov a Tesco Mobile. Po celom Slovensku zamestnáva 10 000 ľudí a je druhým najväčším súkromným zamestnávateľom v krajine. Neustále inovuje svoju ponuku. Zákazníkom ponúka aj široký výber privátnych výrobkov pod značkou Tesco, ale aj značku potravín pre deti Vitakids alebo tradičné slovenské výrobky pod značkou Tesco Pravá chuť. Viac o spoločnosti nájdete na www.tescoslovensko.sk