Tip na Deň detí? Príďte si pre darček do Tesca

30.5.2013 16:00:00 | Ostatné

BRATISLAVA 27. mája 2013 – Akékoľvek bude počasie, prísť na Deň detí do Tesca sa oplatí. Bez darčeka totiž žiadne dieťa neodíde. Na infopultoch alebo pri pokladniach všetkých obchodov spoločnosti Tesco Stores SR a.s., bude pre najmenších návštevníkov pripravené ochutené mliečko alebo iný darček od značky Vitakids. Navyše, v štyroch mestách na Slovensku je pre deti a rodičov pripravené i množstvo aktivít 31. mája alebo 1. júna 2013.

Deň Detí zvládnete hravo

Špeciálny program na Deň detí sa pripravuje v Obchodných centrách Galéria Bratislava (Lamač), Nitra, Dunajská Streda a Trnava. Okrem mliečka Vitakids sa deti môžu tešiť na zmrzlinu zdarma, hudbu, tombolu, tortu a tvorivé dielne. Hlavný bod programu vo všetkým mestách predstavuje tanečný workshop skupiny Old school brothers. V bratislavskom Lamači sa k tanečníkom pridá napríklad i dievčenská zostava 5angels.

Zdravý darček

Po celom Slovensku sú pre deti pripravené v obchodoch Tesco darčeky značky Vitakids zdarma. Produkty Vitakids sú vyvinuté špeciálne pre deti s ohľadom na ich potreby, pričom ich vývoj prebiehal pod prísnym dohľadom výživovej odborníčky MUDr. Ivety Čiernej. Výrobky sú vyrobené z najlepších surovín a neobsahujú umelé prídavné látky ako napríklad farbivá, sladidlá či príchute.

Špeciálny program na Deň detí:

Piatok 31. 5. 2013

OC Galéria Bratislava - Lamač
    OC Galéria Trnava

Sobota 1. 6. 2013

OC Galéria Dunajská Streda
    OC Galéria Nitra

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 137 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 26 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 42 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.