Tesco v Bošanoch privíta prvých zákazníkov

6.11.2012 16:30:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 6. novembra 2012 – Zajtra, 7. novembra 2012 o ôsmej hodine ráno, privíta spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. prvých zákazníkov v novej predajni v Bošanoch. Táto jubilejná 130. obchodná jednotka Tesco na Slovensku sa nachádza v centre obce na ulici Slovenského národného povstania 123. Predajňa bude slúžiť zákazníkom sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Spustením prevádzky supermarketu prinieslo Tesco obyvateľom Bošian a okolia priamo 16 nových pracovných miest.

Supermarket ponúkne zákazníkom na predajnej ploche 410 m2 široký sortiment prevažne potravinového tovaru. Okrem čerstvých potravín s dôrazom na zeleninu a ovocie budú v ponuke aj mliečne výrobky, pečivo, balené mäsové výrobky, nápoje alebo mrazené výrobky. Z nepotravinového tovaru si kupujúci môžu vybrať napríklad kozmetiku, drogériu alebo elektro doplnky. Zákazníci nájdu v predajni tiež dennú tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov od osvedčených slovenských výrobcov vrátane pečiva od výrobcu priamo z regiónu - pekáreň Pažiť patriacu pod PDP Veľké Uherce. Ponuku mäsa a lahôdok doplní priamo v supermarkete Dobrý mäsiar spoločnosti Mecom Trade.

„Bošanci sa s príchodom supermarketu Tesco môžu tešiť na rýchly servis a širokú ponuku výrobkov každodennej potreby. Zákazníci u nás po celý rok nájdu množstvo príležitostí na výhodné nákupy. Aj u nás budú môcť používať skvelú vernostnú kartu Clubcard a pre nových držiteľov máme aj darček v podobe 50 bodov. Srdečne všetkých vítam a s mojim tímom urobíme všetko pre spokojnosť našich zákazníkov, aby sme sa stali ich obľúbenou predajňou v obci,“ povedal pri príležitosti otvorenia manažér supermarketu Miloš Šebesta.

Slávnostné otvorenie prevádzky sa uskutoční za účasti starostu Bošian Pavla Štrosa. Pred tým ako dôjde k slávnostnému prestrihnutiu pásky spoločnosť Tesco z rúk manažéra supermarketu odovzdá niekoľko darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Základná organizácia Slovenského zväzu zdravotne postihnutých Bošany. Dar v podobe reflexných viest pre vyššiu bezpečnosť detí počas prechádzok dostane miestna Materská škola na Komenského ulici 28.

Supermarket Tesco Bošany – základné fakty

• 39. supermarket a celkovo 130. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 7. 11. 2012 o 8:00 hod.
    • predajná plocha supermarketu – 410 m2
    • rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • 4 100 druhov výrobkov v ponuke
    • štyri pásové pokladne
    • čas predaja Supermarketu Tesco od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • čas predaja obslužného pultu Dobrý mäsiar od 7:00 do 21:00 hod. pondelok až piatok a od 7:00 do 19:00 hod v sobotu a v nedeľu
    • 16 nových pracovných miest

Fotografie z otvorenia nového Tesco supermarketu

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 130 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 24 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 39 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 700 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.