Tesco stavia ďalšiu čerpaciu stanicu – v Bratislave na Zlatých pieskoch

1.7.2011 13:33:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 1. júl 2011 – Spoločnosť Tesco Stores SR začala stavať vysoko komfortnú čerpaciu stanicu pri hypermarkete Tesco Zlaté piesky v Bratislave. Bude to najväčšia Tesco výdajňa pohonných hmôt na Slovensku – až 12 vozidiel bude môcť tankovať súčasne. „Benzínka“ sa bude nachádzať priamo na parkovisku, bude poskytovať Diesel ako aj Natural 95 vysokej kvality, ako aj aditívne palivá Natural 95 Plus a Diesel Plus. Bude to tiež prvá čerpacia Tesco stanica, kde sa bude dať umyť auto. Bude otvorená nonstop a predajňa s rýchlym občerstvením a doplnkami pre autá ako súčasť čerpacej stanice, bude v prevádzke od 6-tej do 22-hej hodiny. Prácu tu nájde 7 ľudí. Zákazníci, ktorí sa nevedeli dočkať takejto možnosti, aby popri nákupe „nakŕmili“ aj svojho tátoša, môžu počítať s touto službou už od septembra t.r.

„Bude to ďalšia inovatívna služba pre našich zákazníkov a veľmi výrazným smerom posunieme náš servis, pretože väčšina našich zákazníkom k nám prichádza na nákupy práve autom“, hovorí riaditeľ hypermarketu Tesco Extra Zlaté piesky Štefan Florek a dodáva, “napokon ide o veľmi vítaný servis pod jednou strechou, ktorý bude šetriť našim zákazníkom čas i obsah peňaženky a to je dnes veľmi dôležité“.

V súčasnosti prebiehajú výkopové práce a samotná čerpacia stanica bude postavená na ploche 26 parkovacích miest.

Fakty o čerpacej stanici pri hypermarkete Tesco Extra Zlaté piesky:

• Tesco začalo stavať čerpaciu stanicu na parkovisku hypermatketu Tesco Extra Zlaté piesky
    • Pôjde o najväčšiu čerpaciu stanicu, kde bude 6 obojstranných stojanov, teda v 2 radoch po 3 stojany, t.j. naraz bude môcť byť obslúžených 12 motorových vozidiel
    • Bude to prvá Tesco čerpacia stanica, ktorej súčasťou bude aj umyváreň áut
    • V ponuke bude vysoko kvalitný Diesel a Natural 95 ako aj aditívne palivá benzín Natural 95 Plus a Diesel Plus
    • Čerpacia stanica bude otvorená nonstop, obchod ako súčasť tejto stanice bude otvorený od 6.00 do 22.00 hodín 7 dní v týždni
    • Pôjde o 17.čerpačku na Slovensku a zároveň prvú pri novom formáte akým je Tesco Extra
    • Prvá Tesco čerpacia stanica bola otvorená na Slovensku pri hypermarkete Tesco Senica v decembri 2005

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 100 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 11 expresov, 54 hypermarketov, z toho 4 Extra, 29 supermarketov a 16 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 8 800 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.