Tesco rozširuje svoju rodinu predajní Expres v Košiciach

10.6.2013 09:00:00 | Obchody a prevádzka

Bratislava, 10. júna 2013. – Nových 15 miest vytvorí spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. v Košiciach. Práve tu otvára svoju novú, v poradí 139. prevádzku na Slovensku. Tesco Expres bude otvorený sedem dní v týždni od 6.00 do 22.00 hod. Nová predajňa v mestskej časti Dargovských hrdinov v Obchodnom centre Torysa na Jaltskej 2 privíta svojich prvých zákazníkov 11. júna 2013 o ôsmej hodine ráno.

Množstvo zaujímavých informácií o novootváranej predajni nájdete v infografike (pre zobrazenie celej infografiky, prosím kliknite na linku nižšie).

infografikaTesco Expres Košice Torysa – základné fakty:

• 29. prevádzka malého formátu a celkovo 139. obchodná jednotka na Slovensku
  • slávnostné otvorenie dňa 11. 6. 2013 o 8.00 hod.
  • predajná plocha Expersu – 360 m2
  • rýchly servis na každodenný nákup
  • čerstvé aj trvanlivé potraviny
  • vyše 4 400 druhov výrobkov v ponuke
  • dve pásové pokladne
  • čas predaja od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni
  • 15 nových pracovných miest

Celá infografika je dostupná na:

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 139 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 29 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 43 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.