Tesco rozširuje rodinu predajní Expres v Bratislave

21.4.2015 19:16:25 | Prevádzky

História predajní formátu Expres sa začala písať v roku 2008, kedy Tesco otvorilo prvú takúto predajňu v Bratislavskom Ružinove. Expresy si postupne získavali priazeň svojich zákazníkov a Bratislavčanom otvára svoje brány už 22. takáto prevádzka. Predajne Tesco Expres ponúkajú zákazníkom rýchly servis a výrobky každodennej potreby. Vždy čerstvé potraviny s dôrazom na čerstvé ovocie a zeleninu. Aj v ponuke novej predajne nebudú chýbať mliečne výrobky, pečivo, nápoje, mrazené výrobky, či balené mäsové výrobky. Okrem toho zákazníci nájdu aj kozmetiku, drogériu a doplnkový tovar pre domácnosť, ale aj dennú tlač, či rezané kvety. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov od osvedčených slovenských výrobcov vrátane pečiva od výrobcu priamo z regiónu, ktorých chute sú zákazníkom veľmi blízke. Tým bude neďaleká pekáreň S and R,  s. r.o. z Mostu pri Bratislave.

„Tešíme sa na nových zákazníkov a touto predajňou sme sa k nim opäť priblížili. Vo Vrakuni nie sme žiadny nováčik, a tak je to aj pre môj tím silný záväzok poskytovať prvotriedne služby. Srdečne pozývam Vrakunčanov na nákup do našej novej a modernej predajne,“ povedala pri príležitosti otvorenia manažérka Lenka Bujdáková.

Tesco tradične podporuje dobré veci vo svojom okolí. Aj v prípade otvorenia predajne vo Vrakuni Tesco odovzdá z rúk manažérky predajne niekoľko darov miestnym organizáciám, či jednotlivcom výnimočným vo svojej komunite. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane MIXklub nízkoprahové centrum pre deti a mládež z blízkeho okolia, ktorý je jedným z projektov Detského fondu SR. MIXklub o niekoľko týždňov oslávi už 11. narodeniny, čo pre nás znamená 11 rokov náročnej, ale krásnej práce s deťmi, ktoré vyrastajú v problematickom prostredí. Aj vďaka tejto podpore môžeme týmto deťom naďalej vytvárať bezpečné a podnetné miesto, kde radi trávia čas namiesto šedivej a ohrozujúcej ulice,“ povedala Alena Kuišová, riaditeľka Detského fondu SR.

Tesco Expres Bratislava Žitavská – základné fakty:

§  156. obchodná jednotka na Slovensku

§  predajná plocha supermarketu – 260 m2

§  rýchly servis na každodenné nákupy

§  čerstvé aj trvanlivé potraviny

§  4 200 druhov výrobkov v ponuke

§  dve expresné a dve samoobslužné pokladne

§  bankomat OTP Banka Slovensko

§  čas predaja Tesco Expresu od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni

§  16 nových pracovných miest

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 156  obchodov, z toho 5 obchodných domov, 35 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 53 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti je poskytnúť zákazníkovi hodnotu za peniaze.