Tesco rozšírilo rodinu predajní Expres v Bratislave

27.11.2013 17:00:00 | Prevádzky

Bratislava, 27. novembra 2013. – Spoločnosť TESCO STORES SR, a. s. vytvorila v Bratislave 17 nových pracovných miest. V mestskej časti Bratislava – Nové mesto otvorila novú, v poradí 147. predajňu na Slovensku. Tesco Expres je otvorený sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Svojich prvých zákazníkov privítal 26. novembra 2013.

Množstvo zaujímavých informácií o novootvorenej predajni nájdete v infografike (pre zobrazenie celej infografiky, prosím kliknite na linku nižšie).

infografikaTesco Expres Račianska – základné fakty:

• 34. prevádzka formátu Expres a celkovo 147. obchodná jednotka na Slovensku
    • predajná plocha Expresu – 230 m2
    • rýchly servis na každodenný nákup
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • vyše 3 100 druhov výrobkov v ponuke
    • dve expresné a dve samoobslužné pokladne
    • čas predaja od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni
    • 17 nových pracovných miest

Celá infografika Expres Bratislava Račianska je dostupná na:

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 147 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 34 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 45 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.