Tesco privítalo prvých zákazníkov v najkrajšom meste na Slovensku

1.8.2012 14:18:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 1. augusta 2012 – Dnes o ôsmej hodine ráno, privítala spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. prvých zákazníkov vo svojej novej predajni v Bardejove na Štefánikovej ulici. Táto 126. obchodná jednotka na Slovensku je pre zákazníkov otvorená sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Pre obyvateľov Bardejova a blízkeho okolia Tesco vytvorilo priamo 100 nových pracovných miest a desiatky brigádnických pracovných príležitostí. Okrem toho vznikla nepriamo desiatka ďalších miest v nadväzujúcich službách.

Bardejovčanom, obyvateľom okolia ale aj návštevníkom kúpeľného a niekdajšieho kráľovského mesta Tesco prinieslo modernú predajňu a najvyšší štandard maloobchodu v meste. Hypermarket ponúka na predajnej ploche 4 000 m2 široký sortiment potravinového aj nepotravinového tovaru. Veľkú časť predajne zaberajú čerstvé a trvanlivé potraviny. Zákazníkov púta oddelenie ovocia a zeleniny s čerstvým a nádherne vystaveným tovarom. Okrem potravín si návštevníci na predajnej ploche nájdu aj hračky, elektroniku, knihy, DVD, domáce a športové potreby alebo príslušenstvo pre automobily. Do hypermarketu môžu zavítať aj za kvalitnou módou za prijateľnú cenu a vybrať si oblečenie obľúbenej odevnej značky F&F.

Samozrejmou súčasťou ponuky je drogéria, kozmetika alebo denná tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov aj z vlastnej pekárne vrátane ponuky od slovenského výrobcu z regiónu: Juraj Maťaš – Pekáreň Šandal. Celý kolektív tejto pekárne kladie doraz na kvalitu svojich výrobkov, pečenie tradičných pekárenských výrobkov a miestnych špecialít, pričom chuťou sa čo najviac priblížiť domácim výrobkom.

„Obyvatelia mesta a okolia, ale aj návštevníci, sa môžu tešiť na modernú predajňu s veľmi širokým sortimentom, množstvom doplnkových služieb pod jednou strechou, na príležitosť nákupmi u nás ušetriť, skvelé akciové ceny, na pohodlné parkovanie. Len u nás si môžu nakúpiť a tovar aj sami nablokovať a zaplatiť pri samoobslužných pokladniach. Verím, že ich našou ponukou oslovíme, a s mojím tímom urobíme všetko preto, aby sa k nám vždy radi vracali,“ povedala pri príležitosti otvorenia riaditeľka hypermarketu Iveta Kubušová.

Slávnostnému prestrihnutiu pásky predchádzalo odovzdanie niekoľkých darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostalo miestne Centrum voľného času. „Som presvedčená, že činnosť centra je pre deti veľmi prospešná a tak ma veľmi teší, že takto podporíme miestnu komunitu a prispejeme na dobrú vec,“ uviedla riaditeľka hypermarketu. Dar v podobe reflexných viest pre vyššiu bezpečnosť detí počas prechádzok dostala Materská škola na ulici Nový sad 24.

Hypermarket Tesco Bardejov – základné fakty

• 60. hypermarket a celkovo 126. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 1. 8. 2012 o 8:00 hod.
    • predajná plocha hypermarketu – 4 000 m2
    • široká ponuka kvalitného potravinového aj nepotravinového tovaru
    • 13 600 druhov výrobkov v ponuke
    • 16 pásových pokladní, z toho štyri samoobslužné
    • 229 parkovacích miest, z toho desať pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a päť miest pre rodiny s deťmi
    • čas predaja od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 100 nových pracovných miest

Fotografie z otvorenia nového Tesco hypermarketu

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s.
    , člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 126 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 24 expresov, 60 hypermarketov, z toho 7 Extra, 37 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 500 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.