Tesco privíta prvých zákazníkov v novom OC Dúbrawa

26.8.2013 12:30:00 | Obchody a prevádzka

Bratislava, 26. augusta 2013. – Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. vytvorila v Bratislave 52 nových pracovných miest. V mestskej časti Bratislava – Dúbravka otvára v obchodnom centre Dúbrawa novú, v poradí 144. predajňu na Slovensku. Hypermarket Tesco bude otvorený sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Svojich prvých zákazníkov privíta 27. augusta 2013 o ôsmej hodine ráno.

Obyvateľom hlavného mesta a predovšetkým mestskej časti Dúbravka Tesco prináša modernú predajňu, kvalitné služby a na predajnej ploche 2 000 m2 široký sortiment potravinového aj nepotravinového tovaru. Veľkú časť predajne zaberajú čerstvé a trvanlivé potraviny. Zákazníkov upúta oddelenie ovocia a zeleniny s čerstvým a nádherne vystaveným tovarom. Pestrú ponuku Tesco doplnia aj čerstvé mäso a údeniny pri obslužných pultoch od partnerskej spoločnosti Novák. Okrem potravín si návštevníci na predajnej ploche nájdu aj hračky, elektroniku, knihy, DVD, domáce a športové potreby alebo príslušenstvo pre automobily. Do hypermarketu môžu zavítať aj za kvalitnou módou za prijateľnú cenu a vybrať si oblečenie obľúbenej odevnej značky F&F. Samozrejmou súčasťou ponuky je drogéria, kozmetika alebo denná tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie.

„Dúbravčania a všetci naši zákazníci sa môžu tešiť na moderné nákupné prostredie, s výborným prístupom a aj krytým parkovaním v OC Dúbrawa. Nájdu u nás kvalitné služby, množstvo príležitostí k výhodným nákupom a pod jednou strechou centra majú prístup k množstvu doplnkových služieb,“ povedala pri príležitosti otvorenia riaditeľka hypermarketu Mária Čúzyová a dodala: „oproti obdobným hypermarketom budeme mať v našom hypermarkete širšiu ponuku potravinového tovaru. Nebude chýbať množstvo výrobkov od slovenských výrobcov, špeciálny rad výrobkov vyvinutý pre deti – Vitakids, alebo tradičné slovenské špeciality rady Pravá chuť, ktoré sú vyrobené podľa pôvodných receptúr a z tých najkvalitnejších surovín. Verím, že našou ponukou zákazníkov oslovíme a s mojím tímom urobíme všetko preto, aby sa k nám vždy radi vracali.

Slávnostnému prestrihnutiu pásky bude predchádzať odovzdanie niekoľkých darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane miestne občianske združenie FK Dúbravka. „Tesco podporuje zdravý životný štýl a pohyb. Som presvedčená, že činnosť združenia je v dnešnej počítačovej dobe pre bratislavské deti veľmi prospešná, a tak ma veľmi teší, že takto podporíme miestnu komunitu a nádejných mladých športovcov,“ uviedla riaditeľka hypermarketu. Ďalší dar v podobe reflexných viest dostane Materská škola Pri kríži 2, ktorej deti budú na prechádzky chodiť bezpečnejšie. Po slávnostnom otvorení čaká zákazníkov bohatý a zaujímavý program pre deti aj dospelých. „Návštevníci sa môžu inšpirovať praktickými receptami profesionálneho kuchára, deti sa môžu vyblázniť na lezeckej stene či nafukovacej šmykľavke a po celý deň ochutnávať vybrané výrobky Tesco,“ dodala riaditeľka hypermarketu.

Hypermarket Tesco Bratislava Saratovská – základné fakty:

• 63. hypermarket a celkovo 144. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 27. 8. 2013 o 8:00 hod.
    • predajná plocha hypermarketu – 2 000 m2
    • široká ponuka kvalitného potravinového aj nepotravinového tovaru
    • 18 600 druhov výrobkov v ponuke
    • sedem pásových pokladní a štyri samoobslužné
    • 164 vonkajších parkovacích miest, 77 parkovacích miest v prízemí objektu OC Dúbrawa a osem parkovacích miest pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu
    • 180 nákupných vozíkov, z toho dva vozíky pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a dva vozíky pre deti
    • čas predaja od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 52 nových pracovných miest

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 144 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 31 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 45 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.