Tesco prichádza s novou službou – elektronickým dobíjaním kreditu do mobilov!

29.11.2011 12:28:00 | Produkty a služby
    Bratislava, 29. novembra 2011 – Spoločnosť Tesco Stores SR prichádza v toto predvianočné obdobie v rámci uvádzania svojich inovatívnych služieb s ďalšou novinkou - je ňou možnosť elektronického dobíjania kreditu na predplatných SIM kartách do mobilných telefónov a to od všetkých operátorov, ktorí pôsobia na Slovensku vrátane Tesco Mobile a Funfone. Službu môžu využívať majitelia mobilov od zajtra 30. novembra 2011 a k dispozícii im na tento servis poslúži ktorákoľvek Tesco prevádzka na Slovensku a ktorýkoľvek platobný terminál pri pokladni s obsluhou vrátane Tesco čerpacích staníc. Stojany s aktivačnými kartami budú zákazníkom k dispozícii pri pokladniach s rôznou výškou kreditu od 5 do 30 euro v závislosti od ponuky konkrétneho operátora. Pre držiteľov klubovej karty Clubcard sa vytvorí ďalšia príležitosť získať body.

„S novou telekomunikačnou službou prichádzame pred Vianocami, aby naši zákazníci nestrácali čas premýšľaním, kde si môžu dobiť svoj kredit na SIM karte. Služba je rýchla a jednoduchá a suma za dobitý kredit bude zahrnutá do celkovej čiastky nákupu. Samozrejme, službu poskytneme aj samostatne“, vyhlásila pri tejto príležitosti Lenka Jančíková, manažérka projektu elektronického dobíjania kreditu spoločnosti Tesco Stores SR.

Dobíjanie bude jednoduché...
    Zákazník si zo stojanu vyberie aktivačnú kartu svojho mobilného operátora v konkrétnej nominálnej hodnote. Vizuálne zobrazenie operátorov i výška ceny sú viditeľné a prehľadne na stojane usporiadané. Kartu podá pokladníkovi a na jeho vyzvanie zadá do príručného terminálu, ktorý sa používa na platobné karty, telefónne číslo, ktoré si praje dobiť. Po potvrdení správnosti dobíjaného telefónne čísla terminál vygeneruje kód, pokladník naskenuje do pokladne ako štandardný tovar, ktorý sa stáva súčasťou celkového nákupu a po ukončení transakcie ešte podá zákazníkovi potvrdenie o dobití z daného terminálu.

„Platba za túto službu je možná tak v hotovosti ako aj platobnou kartou a v rámci jednej transakcie je samozrejmé dobitie aj viacerých telefónnych čísel, ako aj viacnásobné dobitie jedného telefónneho čísla,“ vysvetľuje ďalej Lenka Jančíková.

Aké sú nominálne hodnoty kreditu?
    Hodnoty kreditov, ktoré je možné dobíjať na pokladniach Tesco obchodov sú rôzne, prehľadnú informáciu o tom poskytuje nasledujúca tabuľka.

„Veríme, že našu službu uvítajú tisícky držiteľov mobilných telefónov s predplatenými SIM kartami a že to budú vnímať ako naše dlhodobé úsilie o rýchle nakupovanie so stále vyšším nákupných zážitkom“, uzatvára Lenka Jančíková zo spoločnosti Tesco Stores SR.

Poznámky pre vydavateľa

• Tesco rozširuje ponuky svojich telekomunikačných služieb – od 30. novembra sa dá v celej sieti Tesco obchodov pri pokladniach s obsluhou dobiť kredit na predplatných SIM kartách
    • Ide o jednoduchý a rýchly postup, ktorý sa stáva súčasťou celkových nákupov, čo šetrí zákazníkom čas
    • Držiteľom vernostnej karty Clubcard sa vytvorila ďalšia príležitosť ako si zvyšovať svoje bodové konto

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 111 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 17 expresov, 56 hypermarketov, z toho 6 Extra, 33 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave- Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.