Tesco prichádza do kúpeľného mesta Trenčianske Teplice

26.6.2012 14:07:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 26. júna 2012 – Zajtra, 27. júna 2012 o ôsmej hodine ráno, privíta spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. prvých zákazníkov vo svojej novej predajni v Trenčianskych Tepliciach. Táto 124. obchodná jednotka na Slovensku je situovaná v obchodnom centre Amadeus. Zákazníkom bude slúžiť sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Pre obyvateľov Trenčianskych Teplíc a blízkeho okolia táto prevádzka Tesco vytvorila priamo 17 nových pracovných miest a množstvo brigádnických pozícií.

Predajňa ponúkne obyvateľom mesta a návštevníkom jedného z najstarších kúpeľných miest na Slovensku rýchly servis pre ich každodenné nákupy. Na predajnej ploche 590 m2 im bude poskytovať široký sortiment až 4 200 položiek tovaru. Okrem čerstvých potravín s dôrazom na zeleninu a ovocie budú v ponuke aj mliečne výrobky, pečivo, balené mäsové výrobky, nápoje alebo mrazené výrobky. Potraviny dopĺňa široký výber nepotravinového tovaru: kozmetika a drogéria, detské knihy, elektro doplnky alebo z textilu bielizeň a ošatenie pre batoľatá. Zákazníci nájdu v predajni tiež dennú tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov vrátane ponuky od dvoch slovenských výrobcov z regiónu: rodinnej pekárne Sézam z Nemšovej a pekárne Inovec zo Svinnej.

„Počas náboru zamestnancov som sa od ľudí dozvedela, že sa na príchod Tesca tešia. Mnohí nás už poznajú z neďalekého Trenčína a Dubnice nad Váhom, kde máme naše hypermarkety so širším sortimentom a rôznymi oddeleniami. Náš supermarket je určený na rýchly servis a predaj výrobkov každodennej potreby a verím, že si nás zákazníci obľúbia. Nebudú tu chýbať skvelé akciové ceny, kvalitné výrobky alebo čerstvé pečivo aj od regionálnych pekárov,“ hovorí pri príležitosti otvorenia manažérka predajne Alena Sedlárová.

Slávnostné otvorenie prevádzky sa uskutoční za účasti primátora Trenčianskych Teplíc, Štefana Škultétyho. Slávnostnému prestrihnutiu pásky primátorom a manažérkou prevádzky bude predchádzať odovzdanie niekoľkých darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Rodinné centrum Ovečka, o.z. Získané prostriedky použije na výstavbu nového detského ihriska v meste. „Teší ma, že podporíme aj miestnu komunitu. Deti sú šťastné, keď sa môžu hrať a s našou podporou teraz na to budú mať viac možností,“ uviedla manažérka supermarketu. Dar v podobe reflexných viest pre vyššiu bezpečnosť detí počas prechádzok dostane miestna Materská škola na ulici Štvrť SNP.

Supermarket Tesco Trenčianske Teplice – základné fakty

• 37. supermarket a celkovo 124. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 27. 6. 2012 o 8:00 hod.
    • predajná plocha supermarketu – 590 m2
    • rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • 4 200 druhov výrobkov v ponuke
    • štyri pásové pokladne
    • čas predaja od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni

Fotografie z otvorenia nového Tesco Supermarketu

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 124 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 24 expresov, 58 hypermarketov, z toho 7 Extra, 37 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 500 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.