Tesco pred sviatkami rozšírilo svoju prémiovú značku o deväť svetových vín

13.12.2016 11:00:00 | Produkty, Služby, Ceny

Bratislava 13. december 2016 – Sortiment Tesco Finest ponúka zákazníkom vzácne kulinárske skvosty vyrobené z tých najlepších zdrojov. Výrobky vlastnej prémiovej značky reťazca predstavujú vo svojej kategórii najvyššie štandardy kvality. Tesco rad produktov neustále rozširuje v spolupráci s najlepšími odborníkmi, ktorí garantujú najvyššiu kvalitu pridaných výrobkov. Aktuálne vďaka najnovším prírastkom kolekcia Tesco Finest ponúkne zákazníkom celkovo 48 prémiových vín.

Tesco na Slovensku predá ročne takmer 12,5 miliónov fliaš vína. Z toho 64 – tisíc fliaš sú vína radu Tesco Finest, ktorý ponúka naozajstné vínne špeciality/rarity z celého sveta. Prémiové produkty vlastnej značky reťazca sú vyrobené z najlepších ingrediencií ošetrovaných zvláštnou starostlivosťou a dokážu potešiť milovníkov vína svojou vycibrenou chuťou. Vysoká kvalita vín je garantovaná nielen nepretržitými kontrolami a prísnymi predpismi, ale aj metódami výberu. Kolekciu vín Tesco Finest zostavuje totiž tím odborníkov na vína.

V rámci prípravy na sviatky Tesco rozšírilo svoj rad 39 vín Finest o deväť noviniek: biele víno zo skorého zberu zo Španielska (Tesco Finest Albarino, 2015), elegantné biele víno intenzívnej chuti z Francúzska (Tesco Finest Alsace Tramín červený, 2014), tri červené vína plnej a sviežej chute z Čile (Tesco Finest El recurso Cabernet Sauvignon, 2016; Tesco Finest Chile Merlot, 2015; Tesco Finest Las Lomas Shiraz, 2014), dve ružové vína sviežej ovocnej chute z Francúzska (Tesco Finest Provence Rose, 2015; Tesco Finest Sancerre Rose, 2015), biele víno z Austrálie (Tesco Finest Tingleup Rizling, 2015) a jedno skvelé víno z Argentíny (Tesco Finest Torrontes, 2015). Ceny prémiových vín najvyššej kvality Tesco Finest sa pohybujú od 3,99 eur do 24,99 eur za fľašu. Počas špeciálnych akcií sú ceny zľavnené až do 20%.