Tesco otvorilo nový Expres v Hoteli Bratislava

19.9.2013 14:00:00 | Obchody a prevádzka

Bratislava, 19. septembra 2013. – Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. vytvorila v Bratislave 18 nových pracovných miest. V mestskej časti Bratislava – Ružinov otvorila novú, v poradí 145. predajňu na Slovensku. Tesco Expres bude otvorený sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Svojich prvých zákazníkov privítal 18. septembra 2013.

Množstvo zaujímavých informácií o novootvorenej predajni nájdete v infografike (pre zobrazenie celej infografiky, prosím kliknite na linku nižšie).

infografikaTesco Expres City Hotel – základné fakty:

• 32. prevádzka formátu Expres a celkovo 145. obchodná jednotka na Slovensku
    • predajná plocha Expresu – 255 m2
    • rýchly servis na každodenný nákup
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • vyše 3 400 druhov výrobkov v ponuke
    • štyri expresné pokladne a dve samoobslužné pokladne
    • čas predaja od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni
    • 18 nových pracovných miest

Celá infografika Expres City Hotel Bratislava je dostupná na:

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 145 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 32 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 45 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.