Tesco otvára svoje brány v Strážskom

30.5.2013 08:00:00 | Obchody a prevádzka

Bratislava, 24. mája 2013. – Nových 15 miest vytvorí spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. v Strážskom. Práve tu otvára svoju novú, v poradí 138. prevádzku na Slovensku. Supermarket bude otvorený sedem dní v týždni od 6.00 do 22.00 hod. Nová predajňa v centre mesta na Mierovej ulici 271 privíta svojich prvých zákazníkov 28. mája 2013 o ôsmej hodine ráno. Počas celého dňa je pre deti i dospelých pripravený zábavný program.

Množstvo zaujímavých informácií o novootváranej predajni nájdete v infografike (pre zobrazenie celej infografiky, prosím kliknite na linku nižšie).

InfografikaSupermarket Tesco Strážske – základné fakty:

• 43. supermarket a celkovo 138. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 28. 5. 2013 o 8.00 hod.
    • predajná plocha supermarketu – 270 m2
    • rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny a najširšia ponuka ovocia a zeleniny v meste
    • vyše 3 500 druhov výrobkov v ponuke
    • tri pásové pokladne
    • čas predaja Supermarketu Tesco od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 15 nových pracovných miest

Celá infografika je dostupná na:

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 138 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 28 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 43 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.

Nadacia TescoSupermarket Strážske

Supermarket StrážskeSupermarket Strážske