Tesco otvára svoje brány v Starej Ľubovni

29.7.2014 13:15:00 | Obchody a prevádzka

Bratislava, 28. júla 2014. – Spoločnosť TESCO STORES SR, a. s. prináša obyvateľom Starej Ľubovne obľúbený koncept predajne potravín pre každodenné nákupy a zároveň tým vytvára 20 nových pracovných miest. Prvých zákazníkov privíta zajtra od 8.00 hodiny. Predajňa na Letnej ulici 40 bude otvorená denne od 6.00 do 22.00 hod.

Supermarket Tesco ponúka zákazníkom presne to, čo potrebujú pre každodenné nákupy. Vždy čerstvé potraviny s dôrazom na čerstvé ovocie a zeleninu. V ponuke nebudú chýbať mliečne výrobky, pečivo, nápoje, mrazené výrobky, či balené mäsové výrobky. Okrem toho zákazníci nájdu aj kozmetiku, drogériu a doplnkový tovar pre domácnosť. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov od osvedčených slovenských výrobcov vrátane pečiva od výrobcu priamo z regiónu, ktorých chute sú zákazníkom veľmi blízke. Tým bude miestna pekáreň KRISTIÁN, spol. s r.o. Pestrú ponuku Tesco doplnia aj čerstvé mäso a údeniny pri obslužných pultoch od mäsiarstva DUNAJEC, s.r.o.

„Srdečne pozývam nových zákazníkov na nákup do našej modernej predajne, kde vždy nájdu čerstvé a kvalitné potraviny a prvotriedne služby. Okrem potravín zákazníkom ponúkneme aj odevy obľúbenej značky F&F. Samozrejmosťou pre pohodlné nakupovanie je parkovisko, alebo dostupnosť bankomatu. So svojimi šikovnými kolegami urobíme všetko preto, aby sme sa stali obľúbenou predajňou miestnych obyvateľov“ povedal pri príležitosti otvorenia manažér predajne Lukáš Petruš.

Tesco tradične podporuje dobré veci vo svojom okolí. Aj v prípade otvorenia predajne v Starej Ľubovni Tesco odovzdá z rúk manažéra predajne niekoľko darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane občianske združenie AMOS. Získané prostriedky použijú na podporu mimoriadne talentovaných žiakov v oblasti vzdelávania a športu pochádzajúcich zo sociálne slabších rodín. „Už jedenásť rokov podporujeme talentované deti v meste Stará Ľubovňa a veľmi si vážime túto podporu Tesca,“ dodal prezident združenia Anton Karniš. Vecným darom bude obdarovaná neďaleká materská škola a výnimoční jednotlivci z miestnej komunity.

Supermarket Tesco Stará Ľubovňa – základné fakty:

• 49. supermarket a celkovo 152. obchodná jednotka na Slovensku
    • predajná plocha supermarketu – 600 m2
    • rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • 4 600 druhov výrobkov v ponuke
    • tri pásové a štyri samoobslužné pokladne
    • čas predaja Supermarketu Tesco od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni
    • čas predaja obslužných pultov mäsiarstva DUNAJEC – pondelok až sobota od 7.00 do 19.00 hod. a v nedeľu od 8.00 do 13.00 hod.
    • 39 parkovacích miest, z toho dve pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu
    • 20 nových pracovných miest

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 152 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 35 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 49 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti je poskytnúť zákazníkovi hodnotu za peniaze.