Tesco otvára svoje brány v meste ruží

23.10.2012 15:21:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 23. októbra 2012 – Zajtra, 24. októbra 2012 o ôsmej hodine ráno, privíta spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. prvých zákazníkov v novom hypermarkete v Hlohovci. Táto 129. obchodná jednotka Tesco na Slovensku sa nachádza v novovznikajúcej nákupnej zóne v časti Šulekovo. Predajňa bude slúžiť zákazníkom sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Spustením prevádzky hypermarketu prinieslo Tesco obyvateľom Hlohovca a okolia priamo 95 nových pracovných miest.

Hypermarket Tesco ponúka obyvateľom mesta a okolia široký sortiment potravinového aj nepotravinového tovaru a to na predajnej ploche 4 000 m2. Veľkú časť tejto plochy zaberajú čerstvé a trvanlivé potraviny. Zákazníkov určite upúta oddelenie ovocia a zeleniny s čerstvým a nádherne vystaveným tovarom. Okrem potravín nájdu návštevníci na predajnej ploche aj hračky, elektroniku, knihy, DVD, domáce a športové potreby alebo príslušenstvo pre automobily. Do hypermarketu však môžu zavítať aj za kvalitnou módou za prijateľnú cenu a vybrať si oblečenie obľúbenej odevnej značky F&F.

Samozrejmou súčasťou ponuky je drogéria, kozmetika alebo denná tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov z vlastnej pekárne, od osvedčených slovenských výrobcov vrátane ponuky od výrobcov priamo z regiónu, rodinnej pekárne Emila Prítrského.

„Zákazníci u nás pod jednou strechou nájdu široký sortiment výrobkov, množstvo príležitostí k výhodným nákupom, pravidelné a lákavé akciové ceny a samozrejme kvalitné a bezpečné potraviny od overených dodávateľov,“ povedal pri príležitosti otvorenia riaditeľ hypermarketu Lukáš Valach a dodáva: „Vidím ako sa tu ľudia tešia na otvorenie nášho hypermarketu a pre celý môj tím je to silný záväzok poskytnúť im vysoký štandard služieb a získať si tak ich dlhodobú vernosť.“

Slávnostné otvorenie prevádzky sa uskutoční za účasti primátora mesta Hlohovec Petra Dvorana. Pred tým ako dôjde k slávnostnému prestrihnutiu pásky Tesco z rúk riaditeľa hypermarketu odovzdá niekoľko darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane miestny Športový klub telesne a zdravotne postihnutých. Dar v podobe reflexných viest pre vyššiu bezpečnosť detí počas prechádzok dostane miestna Materská škola na Fraštáckej ulici 4.

Hypermarket Tesco Hlohovec – základné fakty

• 62. hypermarket a celkovo 129. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 24. 10. 2012 o 8:00 hod.
    • predajná plocha hypermarketu – 4 000 m2
    • široká ponuka kvalitného potravinového aj nepotravinového tovaru
    • nájomná zóna s dvanástimi prevádzkami
    • dvanásť pásových pokladní a štyri samoobslužné pokladne
    • 248 parkovacích miest, z toho desať pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a päť miest pre rodiny s deťmi
    • čas predaja od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 95 nových pracovných miest.

Fotografie z otvorenia nového Tesco hypermarketu

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 129 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 24 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 38 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 700 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.