Tesco otvára supermarket v Tlmačoch

18.9.2012 14:40:00 | Prevádzky
    Bratislava, 18. septembra 2012 – Zajtra, 19. septembra 2012 o ôsmej hodine ráno, privíta spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. prvých zákazníkov vo svojej novej predajni v Tlmačoch. Táto 127. obchodná jednotka Tesco na Slovensku bude zákazníkom slúžiť sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Pre obyvateľov Tlmáč a blízkeho okolia Tesco vytvorilo priamo 28 nových pracovných miest.

Novootvorená predajňa ponúkne zákazníkom rýchly servis pre ich každodenné nákupy. Na predajnej ploche 650 m2 im bude poskytovať široký sortiment až 5 400 položiek tovaru. Okrem čerstvých potravín s dôrazom na zeleninu a ovocie budú v ponuke aj mliečne výrobky, pečivo, balené mäsové výrobky, nápoje alebo mrazené výrobky. Potraviny dopĺňa široký výber nepotravinového tovaru: kozmetika a drogéria, detské knihy, elektro doplnky alebo z textilu bielizeň a ošatenie pre batoľatá. Zákazníci nájdu v predajni tiež dennú tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov vrátane ponuky od slovenského výrobcu priamo z regiónu. Ponuku mäsa a lahôdok doplní priamo v supermarkete osvedčený partner, spoločnosť Novák. Pohodlný nákup zákazníkom zabezpečí aj priestranné parkovisko s kapacitou 48 parkovacích miest.

„V meste sa stretám s pozitívnymi ohlasmi. Ľudia sa tešia na našu predajňu a s mojim tímom urobíme všetko pre ich spokojnosť. Poznajú náš hypermarket v Leviciach a verím, že aj supermarket, ktorý je určený na rýchli servis a kúpu výrobkov každodennej potreby si obľúbia. U nás tiež nebudú chýbať lákavé akciové ceny, kvalitné a bezpečné potraviny,“ uviedol pri príležitosti otvorenia manažér predajne Daniel Boronkay a dopĺňa: „ ... aj v Tlmačoch budeme ponúkať čerstvé pečivo od pekára z regiónu, ktorým je rodinná pekáreň DUMAS PLUS z Tekovskej Breznice. Ich pekári spracúvajú chlieb ručnou metódou a na výrobu používajú ražný kvas vlastnej výroby.“

Slávnostné otvorenie prevádzky sa uskutoční za účasti primátora mesta Tlmače, Júliusa Bizoňa. Slávnostnému prestrihnutiu pásky primátorom a manažérom prevádzky bude predchádzať odovzdanie niekoľkých darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Voľnočasové centrum mesta Tlmače. Získané prostriedky použije na opravy centra a kúpu elektrospotrebičov. „S miestnou komunitou sme nadviazali spoluprácu už pred otvorením supermarketu podporou Tlmačskej grámory a som rád, že aj tento náš dar poslúži dobrej veci,“ uviedol manažér supermarketu. Dar v podobe reflexných viest pre vyššiu bezpečnosť detí počas prechádzok dostane miestna Materská škola na Námestí odborárov č. 9.

Supermarket Tesco Tlmače – základné fakty

• 38. supermarket a celkovo 127. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 19. 9. 2012 o 8:00 hod.
    • predajná plocha supermarketu – 650 m2
    • rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • 5 400 druhov výrobkov v ponuke
    • štyri pásové pokladne
    • 48 parkovacích miest, z toho dve pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a dve miesta pre rodiny s deťmi
    • čas predaja od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 28 nových pracovných miest.

Fotografie z otvorenia nového Tesco supermarketu

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 127 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 24 expresov, 60 hypermarketov, z toho 8 Extra, 38 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 700 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.