Tesco otvára supermarket v Ivanke pri Dunaji

4.12.2012 12:36:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 4. decembra 2012 – Zajtra, 5. decembra 2012 o ôsmej hodine ráno, privíta spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. prvých zákazníkov v novom supermarkete v Ivanke pri Dunaji. Táto 134. obchodná jednotka Tesco na Slovensku sa nachádza na Vajnorskej ulici na okraji obce. Predajňa bude slúžiť zákazníkom šesť dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Spustením prevádzky supermarketu prinieslo Tesco obyvateľom Ivanky pri Dunaji a okolia priamo 20 nových pracovných miest.

Nový supermarket ponúkne zákazníkom na predajnej ploche 800 m2 široký sortiment prevažne potravinového tovaru. Okrem čerstvých potravín s dôrazom na zeleninu a ovocie budú v ponuke aj mliečne výrobky, pečivo, balené mäsové výrobky, nápoje alebo mrazené výrobky. Z nepotravinového tovaru si kupujúci môžu vybrať napríklad kozmetiku, drogériu, elektro doplnky, alebo sezónny vianočný tovar, najmä hračky a dekorácie. Zákazníci nájdu v predajni tiež dennú tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov od osvedčených slovenských výrobcov vrátane pečiva od výrobcu priamo z regiónu - pekáreň RIVER. Ponuku mäsa a lahôdok doplní priamo v supermarkete partnerská spoločnosť Novák. Pre zabezpečenie pohodlného nákupu poslúži zákazníkom aj 58 parkovacích miest, z ktorých dve miesta sú pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a jedno pre rodiny s deťmi.

„S celým kolektívom sa tešíme na našich nových zákazníkov. Verím, že sa obyvateľom obce naše moderné priestory a široká ponuka výrobkov každodennej potreby budú páčiť. Každý týždeň naši zákazníci môžu očakávať skvelé akciové ceny, čerstvé, bezpečné a kvalitné potraviny. Aj u nás budú môcť samozrejme využívať vernostnú kartu Clubcard, s ktorou sú nákupy v Tescu ešte výhodnejšie. Srdečne k nám všetkých pozývam a počas prvého dňa sa deti aj dospelí môžu tešiť aj na celodenný program plný súťaží, hudby a darčekov,“ uviedla pri príležitosti otvorenia manažérka supermarketu Silvia Klimková.

Slávnostné otvorenie prevádzky sa uskutoční za účasti starostky Ivanky pri Dunaji Magdalény Holcingerovej. Prestrihnutiu pásky bude predchádzať odovzdanie niekoľkých darov spoločnosti Tesco z rúk manažérky supermarketu. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane miestne občianske združenie I Klub. Získané prostriedky použije na aktivity svojho nízkoprahového centra pre deti a mládež v obci. Dar v podobe reflexných viest pre vyššiu bezpečnosť detí počas prechádzok dostane Materská škola na Slnečnej ulici 17.

Supermarket Tesco Ivanka pri Dunaji – základné fakty

• 41. supermarket a celkovo 134. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 5. 12. 2012 o 8:00 hod.
    • predajná plocha supermarketu – 800 m2
    • rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • vyše 7 000 druhov výrobkov v ponuke
    • tri pásové a štyri expresné pokladne
    • 58 parkovacích miest, z toho dve pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a jedno pre rodiny s deťmi
    • čas predaja Supermarketu Tesco od 6:00 do 22:00 hod. od pondelka do soboty (v nedeľu je predajňa zatvorená)
    • 20 nových pracovných miest

Fotografie z otvorenia nového Tesco supermarketu

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 134 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 26 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 41 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 700 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.