Tesco otvára najväčší hypermarket na Záhorí

26.10.2011 13:12:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 26. októbra 2011. Zajtra 27. októbra 2011 o ôsmej hodine ráno otvorí Tesco svoju 108. obchodnú jednotku na Slovensku. Bude ňou hypermarket v Malackách. Tento 56. hypermarket bude mať o 1000 m2 väčšiu predajnú plochu ako ostatné tri hypermarkety na Záhorí. Pre zákazníkov bude otvorený 7 dní v týždni od 6:00 do 22:00 hodiny. Pre obyvateľov Malaciek a blízkeho okolia táto prevádzka Tesco na Pezinskej ulici vytvorila priamo 90 nových pracovných miest a nepriamo desiatky ďalších miest.

Vysoká kvalita služieb
    Malačanom a obyvateľom Záhoria prináša Tesco najvyššiu kvalitu maloobchodu v meste. Hypermarket ponúkne na ploche 4 000 m2 široký sortiment potravinového aj nepotravinového tovaru. Veľkú časť predajne zaberú potraviny, predovšetkým čerstvé. Zákazníkov upúta oddelenie ovocia a zeleniny s čerstvým a nádherne vystaveným tovarom. Ako uvádza riaditeľka hypermarketu Stanislava Pivarčiová: „...na predajnej ploche bude mať zastúpenie v rámci rôznych oddelení aj široká škála priemyselného tovaru. Návštevníci sa môžu tešiť aj na oblečenie úspešnej britskej módnej značky F&F, ktorá ako sa presvedčia, predstavuje vysokú kvalitu za veľmi prijateľnú cenu.“

Hypermarket v Malackách bude mať aj nájomnú zónu o rozlohe takmer 500 m2, ktorou Tesco zákazníkom ešte viac rozširuje ponuku poskytovaných služieb a tovarov. „Malačanom ale aj všetkým, ktorí k nám prídu chceme pod jednou strechou ponúknuť všetko na čo si zmyslia, tak aby sa k nám vždy radi vracali. Všimli sme si už pred otvorením veľký záujem ľudí o Tesco, a tak verím, že ich príjemne prekvapíme a potešíme šírkou a kvalitou sortimentu, dobrými cenami, moderným dizajnom predajne a samozrejme aj celým tímom pracovníkov,“ dopĺňa pri príležitosti otvorenia riaditeľka hypermarketu. Pohodlný nákup okrem iného zabezpečí aj 240 parkovacích miest. Z nich desať miest bude vyhradených pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a päť miest pre rodiny s deťmi.

Lokálni dodávatelia
    Okrem širokej ponuky, čerstvosti a dobrých cien môžu zákazníci hypermarketu očakávať aj výrobky, ktoré sú im chuťovo známe. Tesco dlhodobo podporuje a buduje vzťahy s domácimi dodávateľmi a pre jednotlivé prevádzky zabezpečuje výrobky od lokálnych výrobcov. V Malackách bude na predajnej ploche rozvoniavať pečivo z miestnej pekárne Macek. V ponuke od nej bude až 56 výrobkov, z ktorých 24 druhov bude cukrárenských.

Brány hypermarketu sa otvoria po slávnostnom prestrihnutí pásky, ktorému bude predchádzať odovzdanie niekoľkých darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Centrum voľného času z Malaciek, ktoré získané prostriedky použije na nákup exteriérového zariadenia pre voľnočasove aktivity. Reflexné vesty zase pomôžu zvýšiť bezpečnosť detí zo Základnej školy Dr. Jozefa Dérera z Malaciek. Zákazníkov pri príležitosti otvorenia hypermarketu čaká zaujímavý celodenný program pre deti aj dospelých.

Hypermarket Tesco Malacky – základné fakty

• 56. hypermarket a celkovo 108. obchodná jednotka na Slovensku,
    • slávnostné otvorenie dňa 27. 10. 2011 o 8:00 hod.,
    • predajná plocha hypermarketu – 4 000 m2,
    • plocha nájomnej zóny – 500 m2
    • široká ponuka kvalitného potravinového aj nepotravinového tovaru,
    • 12 pokladní, z toho 4 samoobslužné
    • 240 parkovacích miest,
    • čas predaja od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni,
    • 90 nových pracovných miest.

Fotografie z otvorenia nového hypermarketu Tesco

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s.
    , člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 108 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 16 expresov, 56 hypermarketov, z toho 5 Extra, 31 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.