Tesco Mobile prináša zákazníkom dátovú ponuku a paušál tri100

23.11.2011 12:31:00 | Produkty, Služby, Ceny
    Bratislava, 23. november 2011 – Rodinný mobilný operátor Tesco mobile prináša pre svojich zákazníkov nové možnosti využívania mobilných služieb. Od dnes budú môcť zákazníci využívať nielen dátové služby, ale aj nový paušál tri100. Zároveň oznámil, že počet aktívnych zákazníkov dosiahol v novembri hranicu 47 tisíc.

„Novým paušálom a dátovou ponukou postupne dopĺňame portfólio ponúkaných služieb. Používaním našich služieb získava celá rodina. Body vernostného programu Clubcard k paušálu a za dobíjanie kreditu na predplatenej karte sa môžu hromadiť na jednom rodinnom Clubcard účte a následne sa môžu spätne využiť pri nákupe pre celú rodinu,“ uviedla marketingová manažérka Tesco mobile Alexandra Grič.

Paušál tri100
    Od 23. novembra si budú môcť zákazníci mobilného operátora Tesco mobile aktivovať paušál tri100. Bez viazanosti získajú za 10 € mesačný poplatok 100 minút volaní do všetkých slovenských telefónnych sietí, 100 minút volaní vo vlastnej sieti a 100 bodov v rámci zákazníckeho programu Clubcard. Body, ktoré mesačne zákazníci získajú, predstavujú 1 € v podobe poukážky v Clubcard vyúčtovaní, a teda ide o dodatočnú zľavu z mesačného poplatku, ktorú zákazník a jeho rodina môže využiť pri nákupoch v Tesco.

Volania v rámci nového paušálu sú účtované sekundovou tarifikáciou od prvej sekundy hovoru. Po prečerpaní paušálu platia rovnaké ceny za mobilné služby ako v prípade predplatených kariet, tzn. volania na čísla v sieti Tesco mobile za 0,01 €/min. a volania do ostatných sietí SR 0,1 €/min. Za odoslanie SMS zákazník zaplatí 0,05 €.

Paušál tri100 bude aktuálne možné aktivovať len na oddeleniach Telefóny vo formátoch Tesco Extra v Bratislave, Trnave, Zvolene a Banskej Bystrici a na Tesco mobile predajných miestach v hypermarketoch Tesco Nitra a Prešov. V budúcom roku operátor plánuje rozšíriť možnosť aktivácie paušálu aj do ďalších miest na Slovensku.

Internet 500MB
    Rodinný operátor Tesco mobile predstavil ponuku dátových služieb určenú pre zákazníkov, ktorí chcú využívať internet v mobilnom telefóne naplno. Ponuka platí pre všetkých zákazníkov, rovnako predplatených, ako aj fakturovaných služieb. Za mesačný poplatok 5 € získajú zákazníci na surfovanie 500 MB dát s rýchlosťou 512 kbps. Po prekročení dátového limitu sa zákazníci nemusia obávať vysokých účtov. Internet v mobile môžu používať aj naďalej pri zníženej rýchlosti, pričom operátor im nebude účtovať nič navyše.

Zákazníci si môžu aktivovať balíček Internet 500MB prostredníctvom SMS, Zákazníckej linky, resp. návštevou Centra služieb zákazníkom v predajniach Tesco.

Internet na DNES
    Ponuka Internet na DNES je určená pre zákazníkov, ktorí majú potrebu príležitostného surfovania. Zároveň je určená aj pre tých, ktorí si chcú internet v mobilnom telefóne len vyskúšať a nemusia sa pritom báť vysokých účtov. Služba Internet na DNES bude automaticky aktivovaná všetkým zákazníkom Tesco mobile. Zákazníkovi, ktorý začne v daný deň surfovať na internete bude bez ohľadu na množstvo prenesených dát účtovaná suma maximálne 1 €/deň. V daný deň môžu zákazníci preniesť 20 MB dát prenosovou rýchlosťou 512 kbps. Po prekročení tohto objemu môžu internet využívať aj naďalej pri zníženej rýchlosti, pričom viac ako 1 € v daný deň za prenos dát nezaplatia. So začiatkom nového dňa má zákazník k dispozícii nový denný dátový strop a účtovanie jeho prenosov sa tak opäť začne od 0 € a zastaví sa na 1 €.

Tesco mobile
    K 22. novembru 2011 zaznamenal rodinný operátor Tesco mobile už 47 tisíc aktívnych zákazníkov. Navyše v nezávislom prieskume dosiahol Tesco mobile v treťom kvartáli 2011 druhú najvyššiu úroveň spokojnosti zákazníkov spomedzi všetkých slovenských mobilných operátorov. Respondenti boli najspokojnejší s cenami vo všeobecnosti. Zákazníci tiež ocenili ceny krátkych textových správ (SMS) a obrazových správ (MMS).

O službe Tesco mobile
    Tesco mobile je partnerský produkt Tesco Stores SR, a.s., a spoločnosti Telefónica Slovakia, s.r.o., predávaný v rámci predajnej siete Tesco. Služba bola uvedená na telekomunikačný trh v roku 2009. Ide o jedno z najlacnejších volaní, služba totiž garantuje používateľom cenu 1 cent za minútu na účastnícke čísla Tesco mobile, jednotnú cenu 10 centov za minútu do všetkých ostatných sietí v SR a iba 5 centov za SMS počas celého dňa do všetkých sietí v SR. Cena 10 centov ostáva rovnaká aj pri telefonovaní do sprístupnených pevných sietí v 26 členských štátoch EÚ.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 111 obchodov a 16 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave- Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 8 800 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku.