Tesco má nového komerčného riaditeľa

2.1.2012 12:04:00 | Ľudia

Bratislava, 2. január 2012 – Novým komerčným riaditeľom spoločnosti Tesco Stores SR sa stal Miroslav Kepák /40/. Je to prvý Slovák na tejto pozícii a bude zodpovedný za oblasť potravín a za vedenie obchodno-právneho oddelenia.

„Rád by som sa sústredil na niekoľko priorít. Predovšetkým by som chcel prispieť k ešte väčšiemu zastúpeniu slovenských výrobkov na pultoch predajní Tesco obchodov. Tiež sa chcem zamerať na vytváranie ešte užších a veľmi korektných vzťahov s dodávateľmi. K mojim kľúčovým oblastiam bude taktiež patriť pozornosť kvalite a cene výrobkov, čo naberá na stále väčšom význame pre našich zákazníkov“, povedal pri príležitosti svojho nástupu Miroslav Kepák.

Miroslav Kepák pôsobí v spoločnosti Tesco 12 rokov. Prešiel viacerými riadiacimi pozíciami v prevádzke, logistike, obchodnej oblasti i v práci ľudských zdrojov, kde mal na starosti rozvojové programy pre zamestnancov. Bol riaditeľom hypermarketu Tesco Levice a Trenčín, oblastným riaditeľom pre severné a južné Slovensko, riaditeľom distribúcie pre Slovensko a obchodným riaditeľom.

Miroslav Kepák je ženatý a má tri deti. Vo svojom voľne rád číta najmä literatúru faktu a tiež sa rád venuje športovaniu. Než nastúpil do spoločnosti Tesco pracoval v bankovom sektore a v 2. polovici 90-tych rokov pôsobil v Armáde Slovenskej republiky ako príslušník mierových misií v bývalej Juhoslávii a Albánsku. Hovorí po anglicky a po srbochorvátsky.