Tesco dnes otvorilo dve výnimočné predajne

2.7.2013 10:15:00 | Obchody a prevádzka

Bratislava, 2. júla 2013. – Nových 34 miest vytvorila spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. v Bratislave a Brezovej pod Bradlom. V Bratislave dnes otvorila svoju jubilejnú 30. predajňu formátu Expres, ktorá je zároveň prvým Expresom prémiového charakteru. V Brezovej pod Bradlom dnes privítal zákazníkov v poradí 44. supermarket s novým operačným systémom.

Obidve novootvárané predajne majú svoje prvenstvá. Expres na Jeséniovej ulici v Bratislave je prvým prémiového charakteru. Od obľúbených predajní Expres, ktoré sú určené na každodenné rýchle a pohodlné nákupy, sa odlišuje nákupným prostredím ako aj ponukou tovaru. Exteriér aj interiér predajne je vo vyššom štandarde, tovar vystavený v špeciálnych regáloch a na pultoch nájdu zákazníci množstvo prémiových výrobkov. Zároveň je to prvý Expres so samoobslužnými pokladňami.

Výnimočnosť druhej predajne približuje Peter Ivanič, manažér projektu Tesco Operating Model a uvádza: „Prevádzka v Brezovej pod Bradlom je prvá novootvorená predajňa v rámci skupiny Tesco, ktorá má nový operačný systém Storeline a nový objednávkový systém GO. Slovensko je prvá krajina, kde sa pilotujú tieto systémy, ktoré prinesú zjednodušenie procesov a plne zautomatizujú objednávanie tovaru. Zamestnanci predajne tak budú môcť poskytovať zákazníkom lepší servis priamo na predajnej ploche."

Množstvo doplňujúcich informácií o novootváraných predajniach nájdete v infografike (pre zobrazenie celej infografiky, prosím kliknite na linku nižšie).

infografikaTesco Expres Bratislava Jeséniova – základné fakty:

• 30. prevádzka malého formátu a celkovo 140. obchodná jednotka na Slovensku
    • prvá predajňa Expres prémiového typu
    • predajná plocha Expresu – 190 m2
    • rýchly servis na každodenný nákup
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • vyše 2 600 druhov výrobkov v ponuke
    • dve expresné pokladne a dve samoobslužné pokladne
    • čas predaja od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni
    • 18 nových pracovných miest

Celá infografika Expres Bratislava Jeséniova je dostupná na:

infografikaSupermarket Tesco Brezová pod Bradlom – fakty:

• 44. supermarket a celkovo 141. predajňa na Slovensku
    • predajná plocha supermarketu – 400 m2
    • rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby
    • čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • vyše 4 200 druhov výrobkov v ponuke
    • štyri pásové pokladne
    • čas predaja Supermarketu Tesco od 5:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 16 nových pracovných miest

Celá infografika Supermarketu Brezová pod Bradlom je dostupná na:

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 141 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 30 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 44 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.

Expres Bratislava Jeséniova

Supermarket Brezová pod Bradlom