Tesco Anjel pripravil pre 114 detí nezabudnuteľné leto plné zážitkov

10.9.2015 12:09:33 |

„Sme veľmi radi, že druhý ročník letných táborov Tesco Anjel bol taký úspešný. Verím, že sme množstvu rodín spríjemnili aj takouto formou letné prázdniny. Každý z nás sa môže niekedy dostať do situácie, keď si nedokáže sám pomôcť a potrebuje podporu ľudí okolo seba. Aj preto sme vytvorili projekt Tesco Anjel,“ uviedla Zuzana Lošáková, hovorkyňa spoločnosti TESCO STORES SR, a.s. .

Projekt Tesco Anjel je dobrovoľná zbierka zamestnancov Tesca, kde môže každý pracovník prispieť symbolickým eurom či inou dobrovoľnou sumou. Spoločnosť Tesco potom celú vyzbieranú sumu zdvojnásobí. Financie následne prerozdelí na pomoc zamestnancom, ktorí sa ocitli v ťažkej životnej situácii. Tesco Anjel pomáha zamestnancom popasovať sa s chorobou, pri úmrtí živiteľa rodiny alebo nepredvídateľných životných katastrofách.

„V spoločnosti Tesco Stores pracuje na Slovensku vyše 10-tisíc ľudí a aj touto formou dávajú najavo, že im na kolegoch záleží,“ dodala Zuzana Lošáková.

Aj vďaka zdvojnásobeniu príspevkov zamestnávateľom program Tesco Anjel minulý rok pomohol 89 kolegom Tesca celkovou sumou viac ako 40-tisíc eur.

Tesco pôsobí na Slovensku už 18 rokov. Za ten čas sa stalo synonymom moderného maloobchodu, priekopníkom multikanálového predaja a dlhodobým partnerom slovenských dodávateľov. V súčasnosti Tesco prevádzkuje 158  obchodov najrôznejších formátov, 18 čerpacích staníc, ale aj služby Tesco Potraviny domov a Tesco Mobile. Po celom Slovensku zamestnáva 10 000 ľudí a je druhým najväčším súkromným zamestnávateľom v krajine. Neustále inovuje svoju ponuku. Zákazníkom ponúka aj široký výber privátnych výrobkov pod značkou Tesco, ale aj značku potravín pre deti Vitakids alebo tradičné slovenské výrobky pod značkou Tesco Pravá chuť. Viac o spoločnosti nájdete na www.tescoslovensko.sk.