Tašky, ktoré dbajú o životné prostredie

19.7.2017 15:07:22 | Produkty a služby, Spoločenská zodpovednosť

Bratislava, 3. júla 2017 – Spoločnosť Tesco pracuje niekoľko rokov na znižovaní negatívneho vplyvu na prírodu. Ekológia v našom živote nie je len bezvýznamným slovom - riadi náš životný štýl a je našou prioritou. Jedným z mnohých spôsobov, ako chrániť prírodu a tiež uľahčiť život v nej, je využitie opakovane použiteľných nákupných tašiek, ktoré sú odteraz dostupné v úplne novej verzii v obchodoch Tesco.

Ako môžeme chrániť naše prostredie v obchodoch Tesco? Chceme byť vzorom vzájomných vzťahov medzi nami a našimi zákazníkmi, preto im ponúkame naše ekologické tašky, ktoré sa môžu používať mnoho rokov, namiesto jednorazových  plastových tašiek. Aj toto malé gesto je veľkým krokom na skutočnú zmenu našej prírody. Vieme, že zákazníci Tesca potrebujú pohodlie aj počas nakupovania. Preto Tesco od júna 2017 ponúka široký výber  nákupných tašiek, ktorý splní očakávania ľudí. Zákazník má po novom na výber 12 typov tašiek na jednorazové a viacnásobné použitie z rôznych materiálov ako napr. recyklovaného plastu, prírodného vlákna, papiera, či textilu. Obľúbenou u zákazníkov je napr. Zelená taška, ktorá je k dispozícii v dvoch veľkostiach pre malé, alebo väčšie nákupy na viacnásobné použitie. Rovnako Jutová taška, ktorá má prirodzený vzhľad a je vyrobená z prírodného materiálu s lamináciou vnútri pre jednoduchšie čistenie a komfort nákupu. Tesco myslí aj na zákazníkov, ktorí veľa cestujú, pre nich je v ponuke aj Termo taška, ktorá udržiava horúce alebo mrazené potraviny počas prepravy. Veľmi praktickou je Skladacia taška v dvoch farbách, ktorú môžete mať po ruke, vždy keď potrebujete. V Taške na víno, ktorá obsahuje prepážku, môžete bezpečne preniesť až šesť fliaš. Novinkou je aj Taška na nákupný vozík – skladacia textilná prepravka s priehradkami, ktorú vložíte do košíka a potom jednoducho prenesiete do kufra vášho auta. Pre milovníkov papierových tašiek, má Tesco v ponuke tiež Papierovú tašku vyrobenú z recyklovaného papiera. Bavlnená taška Tesco je silná a štýlová, ľahko sa perie a bez problémov ju schováte aj do kabelky. K dispozícii stále ostáva aj taška na jedno použitie HDPELDPE taška z recyklovaného plastu.