Školáci si môžu precvičiť angličtinu a vyhrať deň plný hier

12.3.2014 14:30:00 | Korporátna

BRATISLAVA 12. marca 2014 – Deň plný športových hier môžu získať od spoločnosti Tesco Stores SR, a. s., dve základné školy na Slovensku. Tesco v rámci svojho nového zberateľského programu s Disneyho rozprávkami vyhlásilo i súťaž pre školy a školákov.

DisneyOd 5. marca do 30. apríla 2014 v obchodoch Tesco prebieha zberateľský program s  postavičkami od Walta Disneyho. Zákazníci za každých 10 € nákupu dostanú zdarma balíček anglicko-slovenských kartičiek s rozprávkovými postavičkami, ktoré môžu vkladať do albumu. Každý balíček bude obsahovať i kupón s unikátnym kódom na prihlásenie základnej školy do súťaže cez špeciálnu internetovú stránku www.tesco.sk/disney. „Naša kampaň tak získava ďalšiu rovinu. Pomocou zberateľského programu pomáhame zdravému životnému štýlu detí – preto sme ako ceny zvolili športový deň. Pripravili sme takisto aj špeciálnu webstránku, na ktorej môžu deti napríklad hravo zistiť, aké potraviny sú pre ne zdravé,“ objasňuje Andrea Lapuniková, marketingová riaditeľka spoločnosti Tesco Stores SR, a. s.

Výhru získajú dve základné školy podľa počtu priradených zaregistrovaných kupónov na www.tesco.sk/disney. Kupóny môže registrovať za svoju školu každý – žiaci, rodičia aj učitelia. Výhodou je, že školáci ani učitelia nebudú musieť zbierať bločky či EAN kódy, ako to býva zvykom v podobných súťažiach. Aby bola súťaž spravodlivá, šancu budú mať aj menšie školy. Jednu výhru získa škola s najvyšším počtom kupónov v rámci celého Slovenska a druhú výhru škola s najvyšším počtom kupónov v prepočte na žiaka.

Hlavná výhra – športový deň – bude pripravená pre všetkých žiakov oboch víťazných škôl – od prváčikov až po deviatakov. Pre všetky vekové kategórie budú pripravené športové aktivity a súťaže s výhrami. Počas športového dňa Tesco deťom zabezpečí stravovanie aj pitný režim. Na záver má Tesco pre školákov prichystané aj prekvapenie v podobe výletu pre celú triedu, ktorá bude vylosovaná v každej z víťazných škôl.

„Jednoznačne súťaž Tesca o športový deň vítam a oceňujem, že nebude zaťažovať školy ani žiakov zbieraním výrobkov či zasielaním obálok s obalmi poštou. Výhra je cenná aj v tom, že okrem zábavy sa žiaci pri zaujímavých súťažiach budú môcť navzájom aj lepšie spoznať a vybudovať si kamarátske vzťahy. Zároveň sa deti zlepšia v komunikácii, o ktorú ich počítače ochudobňujú. Podobných aktivít nie je nikdy dosť, najmä pokiaľ sa spájajú aj s učením angličtiny hravou formou. Som presvedčená, že žiakov zberateľská súťaž nadchne,“ podotýka Helena Budinská, učiteľka základnej školy z Nitry. Vyhrať môžu aj tí, ktorí školám budú súťažné kódy prideľovať. Práve pre nich je pripravených desať skvelých cien.

Bližšie informácie o súťaži, jej aktuálny stav, poradie škôl, ako aj počty kupónov, ktoré sa jednotlivým školám podarilo vyzbierať, je možné sledovať na webstránke www.tesco.sk/disney.

Súťaž pre školy je súčasťou zberateľského programu obchodov Tesco. Počas programu zákazníci za každých 10 € nákupu v obchode Tesco dostanú zdarma balíček dvojjazyčných kartičiek s rozprávkovými postavičkami Walta Disneyho, ktoré pomôžu deťom učiť sa hravou formou anglickému jazyku.V albume budú okrem kartičiek i rozprávok či texty detských anglických pesničiek, ktoré si zákazníci môžu dokúpiť na hudobnom CD. Zberateľský program s rozprávkovými postavičkami Walta Disneyho prebieha od 5. marca 2014 do 30. apríla 2014. Školy aj žiaci môžu kupóny registrovať dlhšie, až do 7. mája 2014.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 150 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 34 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 48 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti je poskytnúť zákazníkovi hodnotu za peniaze.