Prvá obec s Tesco Expresom na Slovensku

11.10.2011 13:16:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 11. október 2011 – Zajtra 12. októbra 2011 otvorí Tesco svoju 105. obchodnú jednotku o 8,00 hodine. Bude ním najmenší formát Expres v obci Pata. Bude to prvý Expres otvorený mimo mesta na vidieku. Expres je situovaný v centre obce na Nitrianskej ulici 7 a bude otvorený 7 dní v týždni od 6-tej do 22-ej hodiny. Tesco v Pate vytvorilo 21 nových pracovných miest.

Predajňa Tesco Expres v Pate bude na ploche 275 m2 poskytovať zákazníkom všetko, čo potrebujú na rýchly každodenný nákup. Prepracovaný spôsob usporiadania regálov i sklenných chladiacich vitrín do výšky 1,8 m umožní zákazníkom ponúknuť až 2800 položiek. Manažér predajne Daniel Boronkay v súvislosti s otvorením predajne hovorí: „Sme radi, že otvárame Expres v Pate. Podľa ohlasov od zamestnancov a ich rodinných príslušníkov a známych sa ľudia tu aj v okolí na otvorenie tešia. Pre môj tím, je to silný záväzok a chceme aby náš Expres bol najlepšie miesto pre každodenné nakupovanie v Pate a okolí.“

Zákazníci, ktorí svoj prvý nákup zrealizujú do 4.11. 2011, dostanú po predložení kupónu zľavu až 20% z celého nákupu. Obyvatelia Paty a okolitých obcí Hájske, Pusté Sady, Zemianske Sady, Šoporňa dostali kupón do domácnosti, a tí ostatní ho určite dostanú od prívetivých hostesiek v deň otvorenia Expresu.

Čerstvé potraviny, s dôrazom na ovocie a zeleninu, budú tvoriť základ ponuky Expresu. Na predajnej ploche zákazníci nájdu ďalej dennú tlač, rezané kvety, mrazené výrobky, nápoje, kozmetiku, drogistický tovar ale aj potravu pre zvieratá. Ako je zvykom, aj Expres Pata ponúkne výrobky od lokálnych dodávateľov. V širokom sortimente pekárenských výrobkov zákazníci nájdu 7 druhov výrobkov od rodinnej pekárne Ľudovít Hochel z neďalekého Močenku.

Slávnostné otvorenie prevádzky bude za účasti starostu Paty Milana Čambálika. Slávnostnému prestrihnutiu pásky starostom bude predchádzať odovzdanie darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane nezisková organizácia Nezábudka Pata, ktorá dar použije na skvalitnenie poskytovaných sociálnych služieb. Reflexné vesty zase pomôžu zvýšiť bezpečnosť detí z materskej školy na Lazovej 926 v Pate.

Tesco Expres Pata – základné fakty:

• 16. prevádzka malého formátu a celkovo 105. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 12.10. 2011 o 8,00 hodine
    • predajná plocha – 275 m2
    • Rýchly servis na každodenný nákup
    • Čerstvé aj trvanlivé potraviny
    • 2800 druhov výrobkov v ponuke
    • 4 pokladne
    • čas predaja od 6.00 do 22.00 hod. sedem dní v týždni
    • 21 nových pracovných miest

Fotografie z otvorenia nového Tesco Expres

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s.
    , člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 105 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 16 expresov, 55 hypermarketov, z toho 5 Extra, 29 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.