Predaj živých kaprov pred predajňami Tesco potrvá do 24. decembra

19.12.2017 12:19:18 | Produkty, Služby, Ceny

BRATISLAVA 19. decembra 2017 – V 28 mestách na Slovensku si môžu zákazníci vybrať pred Tesco obchodmi z ponuky živých kaprov. Predaj rýb zo špeciálnych plachtových bazénoch potrvá až do 24. decembra 2017.

Živé kapry zo slovenského a českého chovu  sa predávajú v dvoch hmotnostných kategóriách: od 1,7 kg do 2,5 kg v cene 4,29 eura/kg a nad 2,5 kg v cene 4,30 eura za kg.

Zákazníci, ktorí chcú tento rok siahnuť po už naporciovaných rybách, nájdu chladené kaprie podkovičky priamo v obchodoch Tesco pri pultoch mäsa a rýb. Pre ľudí, ktorí chcú vyskúšať niečo nové, je v predajniach Tesco pripravená široká ponuka chladených rýb ako napríklad losos, pstruh, pangasius, sumček, treska či ostriež nílsky. Novinkou bude tento rok aj steak z tuniaka žltoplutvého.

„Pre našich zákazníkov sme aj tento rok pripravili bohatú ponuku rýb tej najvyššej kvality v dostatočnom množstve a s dobrou cenou,“ uviedol Peter Piešťanský, Country Selling manažér spoločnosti Tesco Stores SR, a.s.

Živé ryby predávané pred obchodmi Tesco pochádzajú od slovenského dodávateľa Kolter, a.s. - sádky Boheľov Dolný Štál1, pričom živé ryby v ponuke pochádzajú zo slovenského a z českého chovu.

Počas Vianoc stúpajú i predaje rýb a morských špecialít, ktoré na Slovensku v minulosti neboli považované za tradičné. Príkladom je najmä losos, ale aj ostriež nílsky, tilápia či morské krevety, o ktoré rastie záujem vo sviatočnom období.

Poznámka: 1 Predaj živých kaprov zabezpečuje špecializovaný predajca, ktorý je povinný dodržiavať veterinárne požiadavky na ochranu zvierat pri stánkovom predaji a manipulácii s rybami. Za manipuláciu s rybami a za dodržiavanie všetkých veterinárnych požiadaviek na ochranu zvierat je zodpovedný predajca do momentu, kým rybu nepredá, teda kým sa ryba nedostane do dispozičného práva kupujúceho.

Zoznam predajní Tesco, kde si môžu zákazníci kúpiť živého kapra do 24. decembra 2017:

Čas predaja: do 23. decembra od 9.00 do 20.00 hod. a 24. decembra do 11.00 hod.

1.     Hypermarket PIEŠŤANY
    26.   Hypermarket RIMAVSKÁ SOBOTA
    27.   Hypermarket LUČENEC
    28.   Hypermarket POPRAD

Všetko potrebné na vianočné sviatky môžete nakúpiť priamo v predajniach Tesco alebo z pohodlia svojho domova na https://tesco.sk/sezona/vianoce/akcie-online-nakupov/.