Pravá chuť sa rozširuje o hotové jedlá

5.4.2011 11:08:00 | Produkty, Služby, Ceny
    Bratislava, 5. apríl 2011 – Tesco prichádza na trh s novinkami – hotovými jedlami, ktoré predstavujú samostatnú radu obľúbenej značky Tesco poctivá receptúra - pravá chuť. Rozširuje sa tak ponuka o tradičné obľúbené domáce jedlá, ktoré sú nielen výsledkom spolupráce s domácimi výrobcami, ale ktoré pomôžu zákazníkom šetriť čas.

Prvými lastovičkami sú - ako ináč – bryndzové halušky so slaninkou, pirohy s údeným mäsom a pirohy so slivkovým lekvárom. Tesco ich vyvinulo v spolupráci s firmou Koro, ktorá je osvedčeným partnerom aj pri iných výrobkoch už zavedenej rady.

Okrem toho Tesco prichádza na trh s ďalšími novinkami radu Tesco poctivá receptúra – pravá chuť v oblasti veľmi populárnych nátierok. Novinkou je chrenová a cesnaková s eidamom. Celkovo tak dnes dostať exkluzívne v sieti Tesco obchodov 38 druhov výrobkov jedinečného radu, pripraveného výlučne s domácimi dodávateľmi.

„Vážiť si tradície a poskytnúť zákazníkom to najlepšie, je mottom našej úspešnej série výrobkov pod názvom Tesco poctivá receptúra – pravá chuť, “zdôrazňuje Alena Koišová, manažérka oddelenia čerstvých potravín spoločnosti Tesco Stores SR pri príležitosti uvedenia nového radu hotových jedál Tesco poctivá receptúra – pravá chuť a pokračuje, “napĺňaním spomínaného motta sa náš tím zaoberá skutočne dôsledne, o čom svedčí tak popularita týchto výrobkov, ako aj jej neustále rozširovanie o novinky“.

Veľkej obľube medzi zákazníkmi sa už dlhodobo teší pravá bryndza, knedľa a gazdovská slanina. No nepochybne jednotkou podľa výsledkov predaja sú smotanové jogurty v šiestich druhoch.

Podľa stúpajúcich predajov výrobkov Tesco poctivá receptúra – pravá chuť možno jednoznačne usudzovať, že o jedlá, aké pripravovali naše staré mamy je na Slovensku veľký záujem.

O novinky, ktoré Tesco uvádza teraz na trh, bude zaručene záujem - veď od zajtra 6. apríla budú stáť hotové jedlá len 2 eurá a nátierky len 79 centov.

Tesco poctivá receptúra v - pravá chuť Bryndzové halušky so slaninkou, 330 g
    Ak sa kdekoľvek opýtate na národné jedlo Slovákov – odpoveď je vždy jednoznačná – sú to bryndzové halušky. Tie, ktoré uvádza po tieto dni Tesco na trh voňajú krásnou slovenskou prírodou a útulnou drevenicou. Chutia našim najtradičnejším syrom a klasickými surovinami, ktoré dlhé stáročia tvorili základ našej kuchyne – zemiakmi a slaninou. Nie je tomu inak ani v prípade hotového jedla bryndzových halušiek. Sú vyrobené z čerstvých zemiakov, ktorých podiel v ceste je skutočne vysoký, z kvalitnej bryndze, do zlatista opraženej slaninky a to všetko jemne doplnené kyslou smotanou. Skutočný kulinársky zážitok, navyše teraz krásne a prakticky zabalený a denne dostupný v predajniach Tesco. Pridanou hodnotou tohto výrobku je vysoký podiel zemiakov v ceste.

Tesco poctivá receptúra v - pravá chuť Pirohy zo zemiakového cesta, 330 g
    Vari existuje tradičnejšia sladká pochúťka ako voňavé pirohy vyrobené z chutného zemiakového cesta, naplnené slivkovým lekvárom a posypané sladkou zmesou opraženej strúhanky a cukru? Klasická receptúra a romantika tohto jedla je zachovaná aj v ďalšom výrobku Tesco Poctivá receptúra - pravá chuť – Pirohy so slivkovým lekvárom a strúhankou, ktoré charakterizuje najmä poctivé zemiakové cesto vyrobené z čerstvých zemiakov, bohaté plnenie slivkovým lekvárom, pričom lahodnú chuť vhodne doplňuje tradičná posýpka. Pokiaľ akurát nemá človek chuť na sladké , odporúčame zemiakové pirohy plnené údeným mäsom, ktorého je vo výrobku viac ako 20%, jemne posypané do zlatista opraženou cibuľkou. Chutné a výdatné tradičné jedlo, ktoré určite patrí k tomu najobľúbenejšiemu z našej národnej kuchyne.

Tesco poctivá receptúra – pravá chuť chrenová nátierka a cesnaková s eidamom, 100 g
    Okrem obohatenia sortimentu o najtradičnejšie jedlá sa séria výrobkov s drevenicou na obale rozširuje o ďalšie dve nátierky – chrenovú a cesnakovú s eidamom, ktoré doplnia úspešnú sériu nátierok zaradených do programu už dávnejšie. Obidva výrobky sa takisto opierajú o základné tradičné suroviny – chren a cesnak, ktoré sú v kombinácií s klasickým maslom a syrom nielen mimoriadne chutné, ale aj zdravé.

Fakty o rade Tesco Poctivá receptúra – pravá chuť:

• Ide o výrobky najvyššej kvality
    • Vyrobené sú výhradne na Slovensku podľa tradičných receptúr a postupov z prírodných surovín s minimálnym alebo žiadnym množstvom prídavných látok
    • Dostať ich len v sieti Tesco
    • Každý výrobok ma svoju pridanú hodnotu
    • Po prvý raz uvedené na trh v Tesco obchodoch boli tieto výrobky koncom októbra 2008 a po roku boli na trh uvedené ďalšie druhy
    • Tesco má v súčasnosti v ponuke 38 výrobkov tohto radu
    • Tesco v súčasnosti rozširuje tento rad výrobkov o hotové jedlá uvedením troch výrobkov od dodávateľa Koro:
    1. Bryndzové halušky so slaninkou, 330 g, 2 €
    2. Pirohy zo zemiakového cesta, 330 g, 2 €
    3. Pirohy so slivkovým lekvárom a strúhankou, 330 g, 2 €
    • Súčasne Tesco uvádza na trh dve nátierky – chrenovú a cesnakovú s eidamom, 100 g, O,79 €, taktiež od firmy Koro

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 98 obchodov - 5 obchodných domov, 11 Expresov, 54 hypermarketov, z toho 3 Extra, 28 supermarketov a 16 čerpacích staníc. So svojimi vyše 8400 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi to najlepšie a stať sa obchodom pre všetkých.