O darčeku, ktorý zaručene poteší každého!

19.12.2011 11:19:25 | Produkty, Služby, Ceny
    Bratislava, 19. decembra 2011 – Darčekové poukážky. Záujem o ne z roka na rok rastie najmä v predvianočné obdobie. Prečo nie? Tých, ktorí nie sú si istí, čím by bolo najlepšie obdarovať svojich blízkych, sú Tesco poukážky ideálnym typom na darček. Nominálnych hodnôt je hneď niekoľko, takže je z čoho vyberať! Najpopulárnejšie darčekové poukážky v sieti Tesco sú v hodnote 10 euro. Pred Vianocami ich predaj niekoľkonásobne narastie oproti bežnému obdobiu v roku. Kupujú ich tak firmy pre svojich zamestnancov ako výraz poďakovania za ich prácu. Dopyt rastie aj u zákazníkov, aby obdarovali svojich najbližších. Tesco poukážky môže využiť skutočne každý pre ich univerzálnu platnosť - od potravín, cez oblečenie, elektroniku, výrobky do domácnosti až po pohonné hmoty. Poukážky sú uplatniteľné vo všetkých Tesco obchodch počas jedného roka.

„Darčekové poukážky predstavujú nepochybne vhodnejšiu alternatívu voči obálke s finančnou hotovosťou. Záujem o naše poukážky sa tento rok zvýšil zhruba trojnásobne v porovnaní s obdobím spred roka,“ hovorí Natália Šebíková, manažérka spoločnosti Tesco Stores SR a pokračuje, “obľubu našli jednak v radoch širokej verejnosti. Veď zákazníkom tak odpadnú starosti s vymýšľaním ideálneho darčeka, ktorým by ulahodili vkusu svojich blízkych. Aj firmy ich radi využívajú ako spôsob poďakovania svojim zamestnancom za ich celoročnú prácu.“

Spoločnosť Tesco vydáva poukážky v hodnote 2, 5, 10, 20 a 50 eur. Platné sú počas jedného roka. Počet poukážok na jednu osobu nie je obmedzený. „Ak má zákazník záujem o väčšie množstvo poukážok, stačí, ak prinesie objednávku a osobne sa dohodne na centre služieb zákazníkov, kde si poukážky môže vyzdvihnúť,“ upresňuje Šebíková.

Darčekové poukážky majú hneď niekoľko výhod. Zaneprázdneným zákazníkom šetria čas na hľadanie vhodných darčekov a majitelia poukážok si môžu vybrať darček podľa svojho gusta. Ušetria tiež čas a možno občas i tzv. „spoločenské faux pas“, ak by darcovi bolo treba vysvetľovať, že je to taká istá košeľa, ktorú už dostali a tiež je o dve čísla väčšia. Nehovoriac o tom, že sú darčeky, ako napríklad knihy, ktoré sa jednoducho nedajú vrátiť.

Poukážkami možno zaplatiť celý sortiment výrobkov, ktoré dostať v spoločnosti Tesco. Niekoľkoročné skúsenosti ukázali, že zákazníci poukážky najčastejšie uplatnia do prvého mesiaca po vianočných sviatkoch.

Zhrnutie pre vydavateľa

• Darčekové poukážaky sú ideálnym darčekom pod vianočný stromček
    • Záujem o darčekové poukážky neustále rastie, v porovaní s minulým rokom pred Vianocami Tesco eviduje trojnásobný nárast
    • Najpopulárnejšia je pokážka v hodnote 10 euro
    • Tesco má poukážky v týchto hodnotách – 2 – 5 – 10 – 20 a 50 euro
    • Darčekové poukážky kupujú tak firmy pre svojich zamestnancov ako výraz poďakovania za celoročnú prácu ako zákazníci pre svojich blízkych

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 113 obchodov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave- Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.