Nové Tesco v Ružomberku podporí Potravinovú banku Slovenka

27.11.2014 10:09:00 |

Supermarkety Tesco ponúkajú zákazníkom presne to, čo potrebujú pre každodenné nákupy. Vždy čerstvé potraviny s dôrazom na čerstvé ovocie a zeleninu. Aj v ponuke novej predajne v Ružomberku nebudú chýbať mliečne výrobky, pečivo, nápoje, mrazené výrobky, či balené mäsové výrobky. Okrem toho zákazníci nájdu aj kozmetiku, drogériu a doplnkový tovar pre domácnosť. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov od osvedčených slovenských výrobcov vrátane pečiva od výrobcu priamo z regiónu, ktorých chute sú zákazníkom veľmi blízke. Tým bude miestna Pekáreň Zelník a z regiónu Sučianska pekáreň, s. r.o.

„Srdečne pozývam Ružomberčanov na nákup do našej novej a modernej predajne. Vždy u nás nájdu čerstvé a kvalitné potraviny a prvotriedne služby a urobíme všetko preto, aby sa popri hypermarkete aj naša predajňa stala obľúbenou pre miestnych obyvateľov,“ povedal pri príležitosti otvorenia manažér predajne Dušan Vrabec.

Tesco tradične podporuje dobré veci vo svojom okolí. Aj v prípade otvorenia predajne v Ružomberku Tesco odovzdá z rúk manažéra predajne niekoľko darov miestnym organizáciám či jednotlivcom výnimočným vo svojej komunite. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Základná organizácia Slovenského zväzu telesne postihnutých Ružičky.

„Získané prostriedky použijeme na kúpu zariadenia do tvorivých dielní a tiež na podporu detí a rodín našich členov nevyhnutnými potrebami pre domácnosť,“ povedala Marta Krišandová, predsedníčka organizácie. Druhý symbolický šek poputuje pre miestnu výdajňu Potravinovej banky Slovenska – Slniečko.

„Práve sme s Tescom spolupracovali na celoslovenskej Potravinovej zbierke potravín, ktorá prekonala naše očakávania a nesmierne si vážime aj túto štedrú regionálnu pomoc zo strany Tesco. Pre množstvo ľudí v núdzi tento dar umožní preklenúť blížiace sa zimné mesiace,“ uviedol Marko Urdzík, prezident Potravinovej banky Slovenska.

Supermarket Tesco Ružomberok – základné fakty:

§  52. supermarket a celkovo 155. obchodná jednotka na Slovensku

§  predajná plocha supermarketu – 500 m2

§  rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby

§  čerstvé aj trvanlivé potraviny

§  4 100 druhov výrobkov v ponuke

§  tri pásové a dve samoobslužné pokladne

§  čas predaja Supermarketu Tesco od 6.00 do 21.00 hod. sedem dní v týždni

§  17 nových pracovných miest

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 155  obchodov, z toho 5 obchodných domov, 35 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 52 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti je poskytnúť zákazníkovi hodnotu za peniaze.