Nová mobilná aplikácia pomáha Slovákom šetriť, okamžite sa stala hitom...

10.4.2012 10:46:00 | Produkty, Služby, Ceny
    Bratislava, 10. apríla 2012 - Tesco prináša na Slovensko digitálnu novinku – mobilnú aplikáciu s názvom „Tesco Stores SR“, ktorá zákazníkom pomôže šetriť pri ich bežných nákupoch. Tí, ktorí si do svojho smartphonu túto aplikáciu stiahnu, získajú možnosť pridávať si do nákupného zoznamu v mobile akciové položky z Tesco letáku. Aplikácia tak pomôže zákazníkom nakupovať výhodnejšie, lebo nepremeškajú akciové ponuky. Medzi Slovákmi sa okamžite stala hitom – už deň po uvedení na trh figurovala na prvom mieste rebríčka najsťahovanejších „free“ aplikácii pre iPhony na Slovensku. Aplikácia je k dispozícii na stiahnutie zdarma.

„Spoločnosť Tesco Stores urobila v posledných mesiacoch niekoľko významných krokov, aby upevnila svoje postavenie lídra v inováciách a najmodernejšieho hráča na slovenskom retailovom trhu.

Po aplikácii Clubcard ide už o našu druhú mobilnú aplikáciu, ktorá zákazníkom pomáha nakupovať výhodnejšie,“ uviedla Zuzana Lošáková, manažérka komunikácie, Tesco Stores, a.s.

„Tesco Stores SR“ aplikácia je úplnou novinkou, ktorú Tesco prináša svojím zákazníkom. K dispozícii je na stiahnutie pre majiteľov iPhonov iba niekoľko dní. Zákazník v nej nájde akciové položky z letáku, ktoré si môže následne pridávať do nákupných zoznamov. Akciové položky je možné vyhľadávať podľa kategórii a pridávať do zoznamu. Ďalšou zaujímavou funkciou aplikácie je možnosť vyhľadania najbližšieho Tesco obchodu podľa aktuálnej polohy zákazníka. Aplikácia je k dispozícii aj pre telefóny s operačným systémom Android.

„Vďaka aplikácii Tesco Stores SR zákazníci nepremeškajú akciové ponuky z letákov a jednoducho si zorganizujú svoj nákup. Aplikáciu si Slováci okamžite obľúbili - už nasledujúci deň po uvedení sa umiestnila na prvom mieste rebríčka najsťahovanejších „free“ aplikácii pre iPhony na Slovensku,.“ uviedla Zuzana Lošáková, manažérka komunikácie Tesco Stores, a.s..

Poznámky pre vydavateľa

• Tesco uviedlo na trh už dve mobilné aplikácie: „Tesco Stores SR“ a „Clubcard“, ktoré zákazníkom pomôžu šetriť pri ich bežných nákupoch.
    • Aplikácia Tesco Stores SR sa stala hneď po uvedení najsťahovanejšou „free“ aplikáciou pre iPhony na Slovensku.
    • Obe aplikácie sú k dispozícií na stiahnutie zdarma.
    • Prevádzky Tesco mesačne navštívi viac ako 2 milióny zákazníkov.
    • Tesco patrí k najmodernejším spoločnostiam na slovenskom retailovom trhu a profiluje sa ako líder v inováciách.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s.
    , člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 120 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 22 expresov, 58 hypermarketov, z toho 7 Extra, 35 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 500 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.