Nezabudnite. Kulinárska megashow v Tesco Lamač začína v sobotu

20.6.2013 08:00:00 | Produkty, Služby, Ceny

Bratislava, 19 jún 2013 – Najsviežejšie kulinárske trendy a najsviežejšie pochúťky. Ak vám táto kombinácia je po chuti,  nezabudnite najbližšie dve soboty navštíviť Tesco Lamač, Bratislava. Od 10:00 do 15:00 spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. pripravila pre zákazníkov jedinečnú kulinársku megashow s profesionálnym šéfkuchárom. Zároveň obchod predstaví svoju ponuku čerstvých pochúťok v nových obslužných pultoch.

Skutočnosť, že sa obe kulinárske megashow uskutočnia v Tesco Lamač nie jedielom náhody. Práve v Lamači totiž spoločnosť ponúka najširší sortiment čerstvých pochúťok, ako sú  krájané syry, suché salámy pre gurmánov,  exotických  ryby, čerstvé mäso a a prémiové mäsové výrobkov  od najlepších domácich a svetových dodávateľov.

Čerstvou novinkou sú i obslužné pulty. Predstavujú rajón profesionálnych mäsiarov a raj pre zákazníkov, ktorí vyhľadávajú kvalitu a čerstvosť. Pulty boli uvedené do prevádzky len 10. júna 2013.

V množstve gurmánskych špecialít sa zákazníci zorientujú vďaka vyškoleným pracovníkom. Tí každému poradia ako správne vybrať zo širokej ponuky rýb, ako ich skladovať, rýchlo a chutne pripraviť. Zároveň, pre inšpiráciu, nakupujúci nájdu pri obslužných pultoch i receptové kartičky na prípravu rýb či hovädzieho mäsa.

Kulinársku megashow v Tesco Lamač, Bratislava

sobota 22. júna 2013 od 10.00 do 15.00 hod.

sobota 29. júna 2013 od 10.00 do 15.00 hod.

Viac informácii nájdete na tematickej stránke:  www.cerstvepulty.sk

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 139 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 29 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 43 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.