Najobľúbenejším živým vianočným stromčekom je jedľa dánska

13.12.2017 20:03:59 | Produkty, Služby, Ceny

Bratislava 13. decembra 2017 – Zákazníci Tesca si môžu až do 23. decembra 2017 vybrať z bohatej sviatočnej ponuky aj živé vianočné stromčeky. Pred vybranými predajňami Tesco po celom Slovensku sú v ponuke borovice, smreky, jedle a aj stromčeky v kvetináčoch.

„Naši zákazníci si môžu aj tento rok vybrať z ponuky ihličnanov, ktoré nájdu vo vyhradenom vonkajšom priestore v tesnej blízkosti vybraných hypermarketov a obchodných domov Tesco. Borovice, smreky, jedle aj stromčeky v kvetináčoch sú v ponuke od nášho dodávateľa denne, od 8.00 do 20.00 hod, až do 23. decembra,“ uviedla Lucia Poláčeková, PR manažérka spoločnosti Tesco na Slovensku.

Najobľúbenejším živým vianočným stromčekom sa za posledné roky stala jedľa dánska. Má bohatú korunu, krásne vonia a neprekáža jej ani izbová teplota.

V tohtoročnej ponuke ihličnanov pri predajniach Tesco nechýba ani čečina, imelo a rôzne stojany na stromčeky. Výška ihličnanov je od 40 cm do 5 metrov. Vysoké živé stromčeky si môžu zákazníci u predajcu objednať aj s dovozom domov. Pre záujemcov predajcovia vybraný stromček za poplatok ofrézujú i zabalia.

Ceny stromčekov:

Smrek pichľavý  19,99 eura
     Borovica čierna 26,99 eura
     Jedľa dánska od 19,99 eur do 35 eura

Tesco ponúka aj výber umelých vianočných stromčekov, vianočnej výzdoby či dekorácií za akciové ceny. Nakúpiť môžete priamo v predajniach Tesco alebo z pohodlia svojho domova na https://tesco.sk/sezona/vianoce/akcie-online-nakupov/.