Kto zaváha, nevolá!

18.2.2011 12:39:00 | Spoločenská zodpovednosť

Bratislava, 18. februára 2011 – Tesco mobile prináša pre svojich zákazníkov možnosť dobiť si kredit už aj dobíjacím kupónom v hodnote 5 €. V limitovanej edícii tak zákazníci môžu využiť popri 10 € kupóne aj kupón v jednej z najnižších nominálnych hodnôt na trhu predplatených služieb.

Spomedzi všetkých dobíjacích kanálov uprednostňujú zákazníci Tesco mobile dobíjanie kreditu prostredníctvom stieracích kupónov. Tie sa stávajú bežnou súčasťou ich pravidelného nákupu v predajniach Tesco. Získať ich môžu pri každej pokladni.

„Snažíme sa poukázať na výhodnosť volaní s predplatenou kartou Tesco mobile a zároveň vyjsť v ústrety zákazníkmi preferovanému spôsobu dobíjania kreditu. Práve preto sme sa rozhodli odstrániť možno vysokú vstupnú bariéru v podobe jedinej verzie dobíjacieho kupónu v hodnote 10 € a rozšíriť možnosť dobitia aj o 5 € dobíjací kupón,“ uviedol Roman Sabo, generálny riaditeľ Tesco mobile Slovensko.

Skutočne výhodnejšie
    Minúta volaní s predplatenou kartou Tesco mobile je pri porovnaní s niektorými cenami predplatených služieb iných mobilných operátorov až o 79 % lacnejšia. Ešte stále sú zákazníci, ktorí tak platia pri volaniach do iných sietí viac než 0,46 €/min. Tesco mobile, na rozdiel od konkurenčných produktov, ktoré často znevýhodňujú volania mimo vlastnej siete, ponúka výhodnú a jednotnú cenu volaní – len 10 centov do všetkých sietí v SR.

„Veríme, že limitovaná edícia dobíjacích kupónov v hodnote 5 € podnieti mnohých nových zákazníkov k vyskúšaniu toho, čo všetko si za tú istú cenu môžu povedať u nás a ako málo slov možno získavajú u svojho operátora. Zároveň nás teší spokojnosť tých, ktorí už skutočne lacné volania od Tesco mobile vyskúšali,“ pokračuje Roman Sabo, pričom ako potvrdenie svojich slov spomína poznámku zákazníka, ktorý pri kúpe dobíjacie kupónu, v jednom zo špecializovaných oddelení Tesco Telefóny, s úsmevom poznamenal: „A teraz ma tu opäť neuvidíte poriadne dlho, tak pomaly sa mi ten kredit míňa...“

Platnosť kreditu pri dobití kupónom v hodnote 5 € je až 40 dní, čo pri danej nominálnej hodnote predstavuje najdlhšiu platnosť v porovnaní s ponukou konkurencie. Navyše, s Tesco mobile zákazník nepríde o svoj prepadnutý kredit. Stačí ak si dobije svoju predplatenú kartu v akejkoľvek hodnote a kredit mu vrátime. Ponuka dobíjacích kupónov v hodnote 5 € platí do vypredania zásob.

O Tesco mobile
    Tesco mobile ponúka svojim zákazníkom skutočne výhodnú možnosť telefonovania. S predplatenou kartou Tesco mobile stojí minúta volaní do všetkých sietí v SR a na pevné linky do 26 krajín Európskej únie len 10 centov. Táto cena platí po celý deň bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

Tesco mobile vznikol koncom roka 2009 ako výsledok partnerskej spolupráce medzi spoločnosťou Tesco Stores SR, a. s. a spoločnosťou Telefónica O2 Slovakia, s. r. o. Pre zákazníka, okrem výhodnosti samotného produktu, spája výhody širokej predajnej siete Tesco a takmer 100 % pokrytia prinášaného mobilným operátorom.