Hypermarket Tesco vo Veľkom Mederi privíta prvých zákazníkov

1.8.2012 14:14:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 31. júla 2012 – Zajtra, 1. augusta 2012 o ôsmej hodine ráno, otvára spoločnosť Tesco Stores SR, a. s. svoju 125. obchodnú jednotku na Slovensku. Bude ňou hypermarket vo Veľkom Mederi. Pre zákazníkov bude otvorený sedem dní v týždni od 6:00 do 22:00 hod. Pre obyvateľov Veľkého Medera a blízkeho okolia táto prevádzka Tesco vytvorila priamo 58 nových pracovných príležitostí a množstvo brigádnických miest.

Predajňa ponúkne obyvateľom a návštevníkom mesta širokú ponuku potravín, ale aj bohatý výber nepotravinového tovaru vrátane sezónnej ponuky. Na predajnej ploche 2000 m2 bude zákazníkom poskytovať široký sortiment až 12 500 položiek tovaru. Okrem čerstvých potravín s dôrazom na zeleninu a ovocie zákazníci v predajni nájdu aj širokú ponuku trvanlivých potravín a tiež obslužné pulty na mäso, údeniny, lahôdky a syry. Nepotravinový tovar bude zastúpený elektronikou, hračkami, knihami, kuchynskými potrebami, príslušenstvom pre automobily, záhradnou technikou a nábytkom. Zákazníci v predajni nájdu tiež textil, drogériu, kozmetiku, športové potreby ale aj dennú tlač, čerstvé kvety a tovar na rýchle občerstvenie. V zóne chleba a pečiva čaká na zákazníkov široký výber čerstvých produktov vrátane ponuky od miestnej pekárne MINIPEK.

„V meste pôsobím už od náboru nových zamestnancov a dozvedel som sa, že sa už tešia na náš príchod. Verím, že ich šírkou a kvalitou ponúkaného tovaru, skvelými akciovými cenami a zákazníckym servisom oslovíme. S mojim tímom urobíme všetko preto, aby sme si získali ich dlhodobú vernosť. Do mesta prichádza aj veľa turistov predovšetkým pre ich termálne kúpalisko a verím, že aj týchto hostí potešíme možnosťou nákupu v našej predajni,“ hovorí pri príležitosti otvorenia riaditeľ predajne Ľuboš Zajíček.

Slávnostné otvorenie prevádzky sa uskutoční za účasti zástupkyne primátora Veľkého Medera Ildikó Laposovej. Slávnostnému prestrihnutiu pásky bude predchádzať odovzdanie niekoľkých darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Materské centrum MANÓHÁZ, o.z. Získané prostriedky použije na zariadenie nových priestorov centra.„Teší ma, že podporujeme aj miestnu komunitu, ktorej súčasťou sa stávame aj my,“ uviedol riaditeľ hypermarketu. Dar v podobe reflexných viest pre vyššiu bezpečnosť detí počas prechádzok dostane Materská škola s vyučovacím jazykom maďarským na Železničnej ulici 7 a Materská škola na ulici Bélu Bartóka 49.

Hypermarket Tesco Veľký Meder – základné fakty

• 59. hypermarket a celkovo 125. obchodná jednotka na Slovensku
    • slávnostné otvorenie dňa 1. 8. 2012 o 8:00 hod.
    • predajná plocha hypermarketu – 2000 m2
    • široká ponuka kvalitného potravinového aj nepotravinového tovaru
    • 12 500 druhov výrobkov v ponuke
    • osem pásových pokladní
    • 120 parkovacích miest
    • čas predaja od 6:00 do 22:00 hod. sedem dní v týždni
    • 58 nových pracovných miest

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 126 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 24 expresov, 60 hypermarketov, z toho 7 Extra, 37 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 500 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.