Flash Mob Show po prvý raz na Slovensku

15.5.2012 10:14:00 | Produkty, Služby, Ceny
    BRATISLAVA, 7. máj 2012 - Predstavte si, že nakupujete v obchode a zrazu sa okolo vás strhne energická tanečná show. Presne to sa stalo návštevníkom hypermarketov Tesco Extra v Bratislave a v Trnave, ktorí sa náhodne ocitli v centre takzvanej Flash Mob Show. V zahraničí už známy formát sa v takejto forme predstavil na Slovensku vôbec po prvý raz. Niekoľko desiatok tanečníkov „roztancovalo“ nakupujúcich, ktorí takéto prekvapenie, prichystané značkou Král Syru, prijal s nadšením. Tá prináša v máji ľuďom na celom Slovensku možnosť zažiť takýto „kráľovský moment“, hoci aj v obchode.

Čo je Flash Mob?
    Flash Mob Show je formát založený na momente prekvapenia. Blesková akcia, ktorá vás zastihne na miestach, kde to najmenej čakáte. Jej cieľom je „zobudiť“ ľudí z ich každodenného stereotypu a pripomenúť im radosť zo života. „Flash Mob Show v takejto forme, v obchodných domoch, prinášame na Slovensko vôbec po prvýkrát. Neopakovateľný a nezabudnuteľný zážitok, spojený s chuťou produktov značky Král Syru, sme chceli preniesť aj do nakupovania. A to nie „len“ prostredníctvom Flash Mob Show, ale aj možnosti vyhrať kráľovský víkendový wellness pobyt pre dve osoby. Chceme, aby ľudia mali radosť zo života. Chceme, aby s Králom Syru zažili skutočný kráľovský moment,“ upresňuje Luboš Mudrák, zástupca značky Král Syru.

Čo všetko musí mať správna Flash Mob Show?
    Určite skvelú choreografiu. Na jej výstavbe a aj samotnej realizácii sa podieľa tanečná škola Riverpark Dance School, ktorá iniciatívu zapojiť sa do takéhoto projektu prijala s nadšením. „Zapojili sme dokonca aj našich zahraničných lektorov z USA a Ruska. Choreografiu sme vystavali tak, aby bola plná radosti a u ľudí vyvolala pocit šťastia. A to sa nám aj podarilo. Ľudia sa usmievali a od prvých krokov sa hýbali spolu s nami, “ upresňuje Veronika Fogašová z tanečnej školy Riverpark Dance School.

Skupina tanečníkov vás môže prekvapiť kdekoľvek
    V rámci turné s Králom Syru navštívi niekoľko desiatok profesionálnych, ale aj amatérskych tanečníkov rôznych vekových kategórií, okrem Bratislavy aj hypermarkety Tesco v Trnave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici, Košiciach, Prešove, kde predvedú viac ako 10 Flash Mob šou. „Sme radi, že premiéru verejného tanečného vystúpenia akým je Flash Mob Show zažijú po prvý raz na Slovensku práve zákazníci u nás. O to viac, že robíme všetko preto, aby nakupovanie v našich obchodoch bolo spojené len so samými príjemnými pocitmi. Moment prekvapenia i zábavy, ktorý v sebe spája spomínaná tanečná aktivita, toto naše úsilie ešte viac umocňuje“, zdôrazňuje Jana Stratilová, manažérka komerčného oddelenia spoločnosti Tesco Stores SR.

„Ja som ešte nikdy nič nevyhrala. Je to neskutočná radosť. No musím sa priznať, že to bol najskôr šok. Chcela som si ich nafilmovať na mobil, no bola som úplne šokovaná, nestihla som to. Bolo to skvelé, takéto tanečné predstavenie by som privítala aj častejšie,“ povedala Ivka Halanová z Trnavy, výherkyňa wellnesového pobytu.

Viac informácii, ako aj video samotnej šou nájdete na www.kralsyru.sk.