Ešte rýchlejšia možnosť zbierania bodov Clubcard s novou Clubcard kreditnou kartou Premium

27.9.2013 08:15:00 | Produkty, Služby, Ceny

Bratislava, 25.september 2013 - Tesco v spolupráci so spoločnosťou Home Credit Slovakia uviedla na trh Clubcard kreditnú kartu Premium, vďaka ktorej  môžu zákazníci zbierať body Clubcard nie len v obchodoch Tesco, ale i u partnerov siete Premium.

„Novinkou je zbieranie bodov v predajniach združených do partnerskej siete Premium. V rámci nej zákazníci získajú až desať bodov Clubcard za každé jedno zaplatené euro,“ vysvetľuje Markéta Koptišová Mocová, manažérka Tesco Finančných Služieb  pre Českú a Slovenskú republiku. Prehľad partnerov siete Premium uvádza spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. na svojich webových stránkach v sekcii Finančné služby.

Samotné zbieranie bodov v rámci obchodov Tesco prostredníctvom Clubcard kreditnej karty zostáva rovnaké - za každé zaplatené euro získavajú zákazníci dva body. Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s.  získané body každý štvrťrok prepočítava na Clubcard poukážky, ktoré následne rozosiela zákazníkom. Za tieto poukážky možno v obchodoch Tesco bežne nakupovať.

Rýchle zbieranie bodov mimo obchodov Tesco možno využiť len s novou Clubcard kreditnou kartou Premium, ktorá je bezkontaktná, embosovaná a samozrejme ponúka základnú funkciu kreditnej karty – možnosť okamžitého nákupu bez nutnosti čerpania vlastných prostriedkov s bezúročným  obdobím až 51 dní. Navyše, možno vybaviť prvý nákup v predajni alebo čerpacej stanici Tesco s novou Premium kartou nad 100 eur s nulovým úrokom. Kartu možno poistiť proti zneužitiu a pre prípad neschopnosti splácať.

Záujem o zbieranie bodov Clubcard je jednoznačný. Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. v súčasnosti eviduje cez 1,2 milióna aktívnych kariet Clubcard, na ktoré môže zbierať body hneď viacero osôb.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 144 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 31 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 45 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.