Ešte dlhší čas predaja pre zákazníkov

12.12.2011 12:15:00 | Obchody a prevádzka
    Bratislava, 12.decembra 2011 - Oddnes spoločnosť Tesco výrazne predlžuje čas predaja v takmer polovici zo svojich 111 obchodov. Tesco tak vychádza v ústrety svojim zákazníkom, aby mali dostatok času na predvianočné nákupy. Obchodné domy – Bratislava, Nitra, Košice, Žilina a Prešov budú otvorené dlhšie o dve až tri hodiny ráno a o jednu až tri hodiny večer. Obchodný dom My v Bratislave bude otvorený denne od 7:00 do 23:00 hodiny, ostatné obchodné domy od 7:00 do 21:00 hodiny. K 24 hypermarketom, ktoré sú otvorené nepretržite po celý rok, pribudne počas sviatkov ďalších 38. Od 16. decembra bude celkovo 56 hypermarketov, z toho 6 extra, naprieč celým Slovenskom, otvorených NONSTOP. Čerpacie stanice Tesco zostávajú naďalej v prevádzke celých 24 hodín. Supermarkety a formáty Expres zostávajú bez zmeny.

„V spoločnosti Tesco si uvedomujeme, ako je dôležité, aby naši zákazníci mohli v predvianočné obdobie nakupovať pohodlne a bez stresu. Preto sme jednak predĺžili časy predaja v mnohých obchodoch a jednak mnohé hypermarkty budú k dispozícii nepretržite vo dne i v noci“, hovorí Natália Šebíkova, manažérka služieb zákazníkom.

Predľženie času predaja však nie je jediným opatrením, aby nákupy prebiehali rýchlo a hladko. „Tesco v toto obdobie prijíma tisícky brigádnikov, ktorí vypomáhajú najmä v pokladniach či v oddelení čerstvých potravín alebo v skladových priestoroch. Je to čas, keď už tradične aj pracovníci cetrálnej kancelárie opúšťajú svoje miesta a húfne vypomáhajú v prevádzkach. A napokon, je tu už vyše roka zavedený náš osvedčený systém dvaja v rade, keď otávarame novú pokladňu, ak v rade na zaplatenie stojí viac ako dvaja zákazníci. A taktiež aj naše pokladne s asistečnou službou, - hovoríme im samoobslužné pokladne - výrazne úrýchľujú proces blokovania“, vymenúva ďalej Natália Šebíková.

Čas predaja na Štedrý deň - sobota
    24. decembra budú všetky obchody Tesco otvorené do 11:00. Čerpacie stanice ostanú v prevádzke až do 16.hodiny.

Prvý vianočný sviatok - nedeľa
    25. decembra budú všetky predajne zo zákona zatvorené. Služby Tesco čerpacích staníc môžu zákazníci v prvý deň po Vianociach využívať od 8. hodiny ráno.

Druhý vianočný sviatok - pondelok
    26. decembra sa prevádzky Tesco otvoria o 8:00 hodine. Až do 31.decembra budú všetky obchody Tesco otvorené tak, ako počas všedných pracovných dní.

31. december 2011 - sobota
    Posledný deň v roku budú všetky supermarkety, hypermarkety, obchodné domy, formáty Expres a Extra otvorené do 17:00 hodiny. Čas predaja bude predĺžený do 18.hodiny na čerpacích staniciach a vo vybraných predajniach – supermarkety v lyžiarskych strediskách Krompachy, Tvrdošín, Turzovka, Hnúšťa, Turčianske Teplice, Žilina Tempo, Žilina Hájik a Hriňová a hypermarkety Kežmarok, Dolný Kubín, Brezno, Ružomberok, Čadca, Žilina, Banská Bystrica, Poprad, Martin a Liptovský Mikuláš.

1. január 2012 - nedeľa
    1. januára 2012 budú všetky obchody zatvorené. Čerpacie stanice budú v tento deň otvorené od 10:00.

2. január 2012 - pondelok
    2.januára sa obchody Tesco otvoria o 7. hodine ráno a budú pokračovať v bežnej prevádzke. Čerpacie stanice budú otvorené NONSTOP.

Zhrnutie - čas predaja Tesco obchodov od 12. decembra do 2. januára

• Od 12.decembra Tesco predlžuje čas predaja vo vybraných maloobchodných predajniach
    • Od 12.decembra až do Štedrého dňa budú obchodné domy otvorené od 7:00 do 21:00, obchodný dom My v Bratislave od 7:00 do 23:00
    • Od 16.decembra sa výrazne predĺži otváracia doba vo všetkých hypermarketoch. 38 hypermarketov, ktorých bežná doba otvorenia je od 6:00 do 22:00, bude otvorených NONSTOP. Hypermarkety Extra – Bratislava Lamač, Petržalka, Zlaté Piesky, Trnava, Zvolen, Banská Bystrica, ako aj ďalšie vybrané hypermarkety – Piešaťany, Trenčín, Prievidza, Levice, Nitra, Nové Zámky, Martin, Žilina, Poprad, Prešov, Košice a Michalovce sú otvorené 24 hodín po celý rok.
    • 24. decembra budú všetky predajne otvorené do 11:00. Čerpacie stanice budú otvorené do 16:00.
    • 25.decembra budú všetky predajne Tesco zo zákona zatvorené. Čerpacie stanice budú otvorené od 8:00.
    • 26. decembra budú všetky predajne otvorené od 8:00. Otváracia doba čerpacích staníc bude ako obvykle, obchodné domy budú otvorené od 8:00 do 18:00.
    • Od 27. do 30. decembra bude na všetkých prevádzkach Tesco nezmenený čas predaja
    • 31. decembra budú všetky predajne Tesco otvorené do 17:00, až na výnimky.
    • Supermarkety Krompachy, Tvrdošín, Turzovka, Hnúšťa, Turčianske Teplice, Žilina Tempo, Žilina Hájik a Hriňová, hypermarkety Kežmarok, Dolný Kubín, Brezno, Ružomberok a Čadca ako aj väčšie hypermarkety Žilina, Banská Bystrica, Poprad, Martin a Liptovský Mikuláš budú otvorené do 18:00.
    • Otváracia doba obchodných domov bude od 7:00 do 17:00, čerpacie stanice zatvoria o 18:00
    • 1. januára 2012 budú všetky predajne zo zákona zatvorené. Čerpacie stanice otvoria o 10:00.
    • 2. januára 2012 otvoria všetky predajne o 7:00 a budú pokračovať v bežnom prevádkovom režime. Čas predaja obchodných domov bude rovnaký ako vo všedný deň. Čerpacia stanice budú otvorené NONSTOP.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 111 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 17 expresov, 56 hypermarketov, z toho 6 Extra, 33 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave- Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 9 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.