Dva výrobky Vitakids sa stali Voľbou spotrebiteľa

3.7.2014 09:45:00 | Produkty a služby

Bratislava, 1. júl 2014 – Sendvič a bageta značky Vitakids vyhrali cenu Voľba spotrebiteľov v kategórii Detské snacky. O víťazstve rozhodol nezávislý výskum mienky, ktorý zrealizovala agentúra STEM/MARK pre spoločnosť Atoz Retail. Prieskum sa uskutočnil na vzorke dvoch tisíc slovenských respondentov.

Ilustračné foto„Značkou Vitakids sme vyšli v ústrety rodičom, ktorí hľadali spôsob ako viesť svoje deti k zdravšej životospráve. Víťazstvo produktov Vitakids v tejto kategórii  potvrdzuje, že naše úsilie si zákazníci všimli a doslova ocenili,“ vyhlásil Miroslav Kepák, komerčný riaditeľ spoločnosti TESCO STORES SR.

Produkty Vitakids totiž boli vyvinuté špeciálne pre deti pod dohľadom výživovej odborníčky MUDr. Ivety Čiernej. Produkty sa vyrábajú len z najlepších surovín a predstavujú tak ideálnu desiatu alebo olovrant.

Cena Voľba spotrebiteľa nie je jediná, ktorú v tomto roku spoločnosť Tesco získalo. Len pred niekoľkým týždňami napríklad obdŕžalo i ocenenie MasterCard Obchodník s potravinami roka 2013. Rovnako ako v prípade Voľby spotrebiteľa o udelení ceny rozhodol výskum verejnej mienky, ktorý realizovala agentúra INCOMA GfK.

„Ocenenia vychádzajúce skutočne z názorov a skúseností spotrebiteľov majú pre nás veľký význam. Podčiarkujú, že zákazníci reflektujú naše neustále úsilie vylepšovať svoju ponuku a služby,“ podotýka Miroslav Kepák.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 151 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 35 expresov, 63 hypermarketov, z toho 8 Extra, 48 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti je poskytnúť zákazníkovi hodnotu za peniaze.

Dva výrobky Vitakids sa stali Voľbou spotrebiteľa