Dizajnové a funkčné. Tieto vlastnosti majú mať ideálne vianočné darčeky pre dospelých.

10.11.2014 15:29:23 |

Bratislava, 7. novembra 2014

Elektronika, šport a dizajn. Práve to sú tri predpokladané trendy tohtoročných Vianoc pre dospelých. Okrem SMART zariadení sú módnym trendom tohto roka aj darčeky pre priaznivcov zdravého životného štýlu.

„Najmä pri darčekoch zo segmentu elektro je dlhodobo evidentný trend klásť rovnakú váhu na funkčnosť i na dizajn,“ hovorí Zuzana Lošáková, hovorkyňa spoločnosti Tesco Stores SR. Jej slová podčiarkuje predovšetkým trojica noviniek v ponuke Tesca. Ide o smartfón, tablet a fitnáramok, ktoré Tesco predstavilo pod značkou op3n dott. Pričom na vývoji spolupracovalo s globálnymi partnermi, ako sú Intel alebo Google.

Snahu nerobiť kompromisy medzi dizajnom a funkčnosťou  však ilustrujú i slúchadlá Urbanz Neons. Prevedením i farebnou škálou napovedajú, že ich vlastník nie je zameraný len na kvalitný zvuk, ale nezabúda ani na imidž. Podobne to platí i pri výrobkoch pod značkou lab31. Či už sa jedná o Power Bank, mobilné zdroje napájania pre tablety a smartfóny, či o bluetooth-ové reproduktory, vždy spájajú dizajn a funkčnosť do jedného celku.

Mnohé rodiny využívajú Vianoce ako príležitosť dopriať si niečo praktické do domácnosti. No i v tomto prípade platí, že funkčnosť musí isť ruka v ruke s dizajnom. Demonštruje to napríklad hriankovač či rýchlovarná kanvice Rose alebo kávovar Tchibo v troch trendových farebných prevedeniach.

„Naopak, pri darčekoch pre priaznivcov zdravého životného stýlu dominuje klasika – praktické darčeky na cvičenie v pohodlí domova,“  pokračuje Zuzana Lošáková. Medzi časté darčeky tak patria fitlopty, špeciálne podložky alebo pomôcky na cvičenie značky Kettler.

Zároveň nielen na Slovensku stále panuje trend počas Vianoc obdarovávať partnera alebo partnerku oblečením. Preto je poruke obľúbená značka F&F, ktorá pre tieto Vianoce pripravila i pestrú ponuku módnych doplnkov. Za pozornosť stojí i oficiálna kolekcia spodnej bielizne a pyžám 50 odtieňov sivej, inšpirovaná rovnomenným knižným bestsellerom.

Veľkej obľube sa tešia aj kozmetické balíčky. Tento rok Tesco pripravilo pre zákazníkov celkovo 170 balíčkov pre ženy a 100 pre mužov.

Tipy na darčeky – elektro

Smartfón, tablet, fitnáramok op3n dott.

Lab 31 Cube bluetooth reproduktor

Slúchadlá Urbanz Neons

Televízor Technika 32" LED Slim

Lab 31 Neon 2200 mAh Powerbank