Čerstvé a rýchle občerstvenie z Tesca

26.6.2018 18:19:00 | Produkty, Služby, Ceny

Bratislava 26. jún 2018 – Tesco predstavuje nový sortiment čerstvých šalátov, sendvičov a pízz predávaných pod vlastnou značkou. Nové produkty sú v chladiacich pultoch vždy čerstvé, vyrobené z najkvalitnejších surovín, ideálne na rýchle občerstvenie.

Nová ponuka, ktorá je k dispozícii v obchodoch Tesco od júna, je nielen pre zaneprázdnených. Zahŕňa šesť druhov bagiet, sendvičov, šalátov a pízz spolu s dvoma typmi wrapov. Pre pohodlie zákazníkov sú v najväčších obchodoch umiestnené chladiace regály so sendvičmi, bagetami a šalátmi hneď pri vstupe do obchodu.

„Naši zákazníci čoraz viac vyhľadávajú moderné a praktické potraviny. Chcú nakupovať kvalitné, čerstvé výrobky s originálnymi prísadami, ktoré sú k dispozícii v ich blízkych obchodoch. Naša nová ponuka je odpoveďou na tieto potreby,“ povedala Katarina Navrátilová, komerčná riaditeľka pre Tesco stredná Európa.

Zahryznite sa do čerstvého sendviča či zdravého  šalátu,  ktoré sú ideálnymi raňajkami cestou do práce či ako rýchle občerstvenie v priebehu náročného dňa. Navyše, čerstvé šaláty sú najviac vyhľadávané stále rastúcou skupinou milovníkov zdravého životného štýlu a ľahkého občerstvenia nielen počas letných dní. Čerstvosť výrobkov zaručuje krátka doba spotreby a vystavenie produktov v chladiacich zariadeniach s udržiavaním správnej teploty.

Zákazníci Tesca si môžu vyberať z rôznych druhov wrapov, šalátov, sendvičov alebo bagiet. Mäsité aj vegetariánske variácie obsahujú starostlivo vybrané prísady s originálnym chuťovým zážitkom. Fanúšikovia mäsa môžu ochutnať Caesar šalát so šťavnatým kuracím a syrom Grana Padano – jedným z prvých tvrdých syrov na svete, ktorý bol vytvorený pred takmer 900 rokmi. Stojí za to vyskúšať aj šalát Prosciutto s olivovým olejom a bylinkovým dresingom, ktorý výborne dopĺňa čerstvá zelenina, schwartzwaldská šunka a chrumkavý chlieb. Pre vegetariánov môže byť zaujímavý Mozzarella alebo Grécky šalát či Quattro Formaggi Pizza. Milovníci sendvičov si môžu vybrať medzi tradičným chlebom, bagetou a wrapmi.

Vychutnajte si zaujímavé kombinácie, ako sú napríklad slanina, pečené kuracie mäso, saláma a syr, šunka a syr, kuracie nugety, ale aj vegetariánske verzie, ako sú tuniak a vajce, syr Edam a vajce a syr Cheddar.

Nové produkty nájdete v obchodoch Tesco za nasledujúce ceny: 1,89 €  až 2,19 € sendviče, 2,39 € až 2,79 € šaláty a 2,19 € až 2,39 € bagety.